SIXTOL DRY CAR 2 x 350g sada odvlhčovacích vankúšikov do auta
11,99 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SIXTOL DRY CAR 2 x 350g sada odvlhčovacích vankúšikov do auta
11,99 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Praktické odvlhčovacie vankúšiky DRY CAR pohlcujú nežiaducu vlhkosť zo vzduchu, tým chránia interiér vášho vozidla alebo domácnosti. Pre čisté/priehľadné okná a suchý interiér. Chránia pred plesňami, spomaľujú koróziu kovu spôsobenú vplyvom vysokej vlhkosti a zároveň slúžia ako vzhľadný doplnok.Vankúšik DRY CAR obsahuje 350 g vysúšacích guľôčiek zo silikagélu, ktoré zo vzduchu pojmú približne 120 ml vody a uchovajú ju v sebe. Akonáhle je dosiahnuté maximálnej kapacity vankúšika, dôjde ku sfarbeniu modrej indikačnej bodky do ružova a vankúšik je potrebné pred ďalším použitím vysušiť. Vankúšik možno len za 30 minút ľahko vysušiť v kuchynskej rúre nastavenej maximálne na 70 - 80 °C. Potom je opäť pripravený na použitie.Vlastnosti:pohlcujú nežiaducu vlhkosť zo vzduchupojmú približne 120 ml vodymožno ich vysušiť len za 30 minút a opakovane použiťvybavené praktickým pútkom na zavesenievďaka farebnému rozlíšeniu sa vankúšiky hodia pre mužov aj pre ženyfunkčná životnosť vankúšikov až 2 rokymateriál: vonkajšia obliečka z mikrovlákna, 80 % polyester a 20 % polyamid, vnútorná obliečka z netkanej textílie, náplň vankúšikov z guľôčiek silikagéluobsah balenia: 2 vankúšiky á 350 g

Autorohože PETEX - Opel CROSSLAND 2017-
45,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Autorohože PETEX - Opel CROSSLAND 2017-
45,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Autorohože PETEX – Opel CROSSLAND 2017-Stavte na overenú kvalitu doplnkov do auta, ktorá dokonale zapadnú do vášho vozidla Opel CROSSLAND. Originálne vane do kufra, autokoberce či deflektory sú dostupné pre konkrétny typ automobilu.Vyberte si gumové autorohože značky Petex, ktoré sú vyrobené z mimoriadne kvalitnej gumovej zmesi SBR/PE 60 Sha, vďaka čomu sa vyznačujú vysokou odolnosťou a extra dlhou životnosťou.Gumové koberce do auta Petex pre automobily značky Opel majú dostatočnú hĺbku, čím sa zlepšuje ich schopnosť zachytiť vodu za každého počasia. Pre zachovanie čistého interiéru tak stačí koberec opatrne vybrať a vodu zo žliabkov jednoducho vyliať. Gumové rohože Petex sú pre špeciálne tvarované pre konkrétny model Opel CROSSLAND 2017-. Disponujú otvormi na spoľahlivé uchytenie pomocou fixačných skrutiek. Vďaka tomu držia gumové koberce pevne na podlahe a chránia ju pred navlhnutím či poškodením.Rohože do áut Opel CROSSLAND. na mieruRohože kopírujú tvar podlahy vozidla Opel. Tradičný mriežkový dizajn rohoží je zárukou, že stopercentne sadnú do vozidla. Pre dlhšiu životnosť majú autorohože Petex zosilnenú časť pod pedálmi šoféra.Nemecká kvalita autorohožíAutorohože Petex sú testované spoločnosťou DEKRA automobil GmbH na stálofarebnosť materiálov a emisie formaldehydu podľa VDA 275, ftaláty, zápach podľa VDA 270, zmäkčovače, uhľovodíky a ďalšie. Rohože tak spĺňajú najvyššie požiadavky na kvalitu, ktorou sú nemecké výrobky celosvetovo známe.Výhody rohoží • Nemecký výrobca rohoží.• Vysoká odolnosť.• Dokonalá ochrana podlahy interiéru vášho auta značky Opel CROSSLAND.• Rohože chránia interiér auta pred zvlhnutím a nečistotami.• Presne navrhnuté pre jednotlivé modely áut značky Opel.• Možnosť uchytenia rohoží fixačnými skrutkami.• Jednoduchá starostlivosť a údržba.• Protišmyková úprava zospodu rohoží.Nevýhody rohoží• Pre niekoho nižší okraj rohoží.Kľúčové vlastnosti autorohoží Opel CROSSLAND 2017-● Pevný a veľmi odolný 1 cm vysoký okraj po celom obvode rohoží.● Vyrobené z odolnej gumy bez použitia PVC.● Overený dizajn mriežok so zosilnením pod nohami vodiča.● Rohože sú bez zápachu po gume.● Nemecký výrobca rohoží.● V rohožiach sú obvykle predpripravené otvory na fixáciu k podlahe vozidiel Opel.● Rohožky sú vyrobené na mieru vášho auta Opel CROSSLAND 2017-.Odporúčame pri nákupe rohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku do vášho vozidla Opel CROSSLAND, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť model, ročník a typ karosérie vášho automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla. 

Autorohože RIGUM - Peugeot 208 2012-2018
37,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Autorohože RIGUM - Peugeot 208 2012-2018
37,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Autorohože RIGUMVyskúšajte praktické autorohože do áut značky Peugeot a užívajte si bezproblémovú jazdu bez nánosov špiny a vody v každom ročnom období. Najmä v zime je podlaha vášho automobilu vystavená väčšiemu riziku poškodenia a znečistenia.Vyznačujú sa extra dlhou životnosťou, a to vďaka spevnenej časti v tvare slzičiek pod nohami šoféra. Rohože tak odolajú aj najväčšej špine a náporu na najviac namáhaných miestach. Po obvode majú rohože pevný cca 1 cm vysoký okraj, ktorý drží svoj tvar a tým zaručí, že sa do vašej Peugeot nedostane žiadna nečistota alebo voda z rohože na podlahu vozidla.Nekompromisná čistota v aute Peugeot za každých okolností. Či už je to kvôli častejším dažďom alebo sneženiu, do auta sa dá v zimnom a prechodnom období veľmi jednoducho nanosiť množstvo nečistôt. Tie sa potom ťažko odstraňujú a v aute môžu spôsobiť dlhotrvajúci zápach. Kvalitné gumové rohože, prípadne odolné autokoberce podlahu interiéru vášho auta Peugeot 208 2012-2018 spoľahlivo ochránia. Medzi ich hlavné výhody patrí predovšetkým jednoduchá údržba.Autorohože RIGUM do Peugeot 208 2012-2018 bez zápachuAutorohože RIGUM do vozidiel Peugeot 208  sú absolútne bez zápachu gumy, PVC a sú testované na škodlivé látky.Rohože RIGUM do áut Peugeot sú kvalitný český výrobokAk ste za dlhoročne overenú klasiku dizajnu českého výrobcu, sú tieto rohože tou správnou voľbou. Rohože majú mriežkový vzor s okrajom cca 1 cm , ktorý zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži v automobiloch značky Peugeot.Výhody rohoží RIGUM• Výborná česká kvalita rohoží.• Ľahká údržba a čistota v interiéri vášho auta Peugeot 208.• Fixačné rohové úchyty (pri niektorých modeloch áut Peugeot).• Autorohože s obsahom kvalitnej kaučukovej zmesi.• Rohože sú vyrobené z pružného materiálu, ktorý nesmrdí.• Tvar autorohoží zodpovedá presne typu vozidla Peugeot 208 2012-2018.• Protišmyková úprava spodnej strany rohoží zabraňuje pohybu po podlahe vozidla.Nevýhody rohoží RIGUM• Pre niekoho môžu mať rohože nižší okraj.Kľúčové vlastnosti autorohoží do áut Peugeot● Mriežkový vzor zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži.● Mriežkový vzor zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži.● Čierna farba rohoží do vozidiel Peugeot 208.● Český výrobca autorohoží.● Spevnená hrubšia časť pod nohami šoféra.● Rohože sú bez zápachu po gume a bez použitia PVC.● Dlhá životnosť rohoží Peugeot 208 2012-2018.Odporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí výberom autodoplnku na váš automobil Peugeot 208, je vhodné pri nákupe do poznámky k produktu uviesť konkrétny model, ročník a typ karosérie vášho vozidla. Priložiť môžete tiež fotografiu auta. 

RezawPlast Autorohože REZAW - Citroen DS5 2012-
50,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RezawPlast Autorohože REZAW - Citroen DS5 2012-
50,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Gumové autorohože Rezaw-plast pre Citroen DS5 2012-Obľúbené gumové rohože do áut Citroen so zvýšeným okrajom sú absolútne bez zápachu od gumy. Ich praktický vaničkový tvar bezproblémovo ochráni podlahu vášho auta od blata, snehu, vody a ďalších nečistôt. Rozhodne je to výborný doplnok, podobne ako praktické deflektory či vaničky do kufra auta.Zvýšený okraj rohoží do vozidiel Citroen DS5 2012-Vaničkové autorohože Rezaw-plast do automobilov značky Citroen DS5 sú vyhľadávané predovšetkým pre ich vyvýšený okraj po celom obvode, ktorý má výšku cca 2,5 cm. Vďaka tomuto vyššiemu okraju rohože zaručia, že sa na podlahu nedostane nič, čo by ju mohlo poškodiť alebo znečistiť. Cestujete tak maximálne komfortne a bez nepríjemného znečistenia.Protišmykový povrch autorohožíPovrch každej rohože Citroen je navrhnutý tak, aby sa nohy po povrchu nešmýkali a zabezpečili vám tým väčšiu bezpečnosť pri šoférovaní. Autorohože Citroen bez zápachuGumové autorohože pre konkrétny model Citroen DS5 2012- sú bez nepríjemného zápachu. Túto vlastnosť istotne oceníte nielen vy, ako šofér, ale aj každý pasažier vo vašom automobile.Fixácia rohoží v Citroen DS5Ku každému setu rohoží je dodávaná fixácia na predné rohože. Môžete sa rozhodnúť, či si fixáciu namontujete alebo nie.Ak si chcete dokúpiť fixáciu na zadné rohože, máte možnosť dokúpiť si ju tu: Kruhová fixácia - UNIAk si chcete dokúpiť univerzálne prekrytie tunela, môžete si ho zakúpiť tu: Prekrytie stredového tunela - UNIVýhody autorohoží● Tvar zodpovedá typu vozidla Citroen.● Tvar zodpovedá typu vozidla Citroen.● Bez gumového zápachu.● Jednoduchá údržba rohoží.● Praktický vaničkový tvar s okrajom do 3 cm.● Protišmyková úprava autorohoží.Nevýhody● Prekrytie stredového tunela – len niektoré sety obsahujú aj prekrytie stredového tunela na zadných rohožiach.● Fixácie – rohože do áut Citroen DS5 obsahujú univerzálnu kruhovú fixáciu na predné rohože.Kľúčové vlastnosti rohoží pre Citroen DS5● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Fixácie ku každej sade na predné rohože Citroen.● Protišmykový dizajn po celej ploche.● Bez zápachu od gumy.● Odolnosť rohoží pri teplotách -40 °C až 110 °C.výšený okraj po celom obvodeOdporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho Citroen automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla.

Goodyear EXCELLENCE 245/40 R20 ROF 99Y XL * FP ..
247,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Goodyear EXCELLENCE 245/40 R20 ROF 99Y XL * FP ..
247,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Pneumatiky Goodyear EXCELLENCE ROF 275/40 R19 101Y ROF

Pirelli P-ZERO (PZ4) 215/40 R18 S.C. 89Y XL HN MFS .
145,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Pirelli P-ZERO (PZ4) 215/40 R18 S.C. 89Y XL HN MFS .
145,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Pirelli Pzero PZ4 Luxury Saloon | Luxusné letné pneumatiky pre limuzíny | Vysoký výkon a komfort

FEBI BILSTEIN Sada ozubeného remeňa 24789
36,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Sada ozubeného remeňa 24789
36,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada ozubeného remeňa 24789 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Tyč/Vzpera stabilizátora 19716
13,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Tyč/Vzpera stabilizátora 19716
13,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 19716 od výrobca FEBI BILSTEIN

DELPHI Uloženie riadenia TD565W
27,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Uloženie riadenia TD565W
27,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia TD565W od výrobca DELPHI

DELPHI Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA2753
14,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA2753
14,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA2753 od výrobca DELPHI

DELPHI Axiálny čap tiahla riadenia TA1664
15,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Axiálny čap tiahla riadenia TA1664
15,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia TA1664 od výrobca DELPHI

VDO Príruba jednotky na prívod paliva A2C53091613Z
110,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VDO Príruba jednotky na prívod paliva A2C53091613Z
110,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Príruba jednotky na prívod paliva A2C53091613Z od výrobca VDO

HERTH+BUSS JAKOPARTS Olejový filter J1311028
4,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
HERTH+BUSS JAKOPARTS Olejový filter J1311028
4,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový filter J1311028 od výrobca HERTH+BUSS JAKOPARTS

DAYCO Ozubený klinový remeň 4PK930
7,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DAYCO Ozubený klinový remeň 4PK930
7,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ozubený klinový remeň 4PK930 od výrobca DAYCO

PURFLUX Olejový filter L366
10,50 €
Uvedená cena je platná k 22.03.2024
PURFLUX Olejový filter L366
10,50 €
Uvedená cena je platná k 22.03.2024

Olejový filter L366 od výrobca PURFLUX

LEMFÖRDER Manžeta riadenia 3013501
7,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
LEMFÖRDER Manžeta riadenia 3013501
7,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta riadenia 3013501 od výrobca LEMFÖRDER

CONTITECH Ozubený klinový remeň 4PK1590
12,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CONTITECH Ozubený klinový remeň 4PK1590
12,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ozubený klinový remeň 4PK1590 od výrobca CONTITECH

CONTITECH Ozubený klinový remeň 4PK950
7,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CONTITECH Ozubený klinový remeň 4PK950
7,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ozubený klinový remeň 4PK950 od výrobca CONTITECH

FEBI BILSTEIN Sada tesnení veka hlavy valcov 174408
14,95 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
FEBI BILSTEIN Sada tesnení veka hlavy valcov 174408
14,95 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Sada tesnení veka hlavy valcov 174408 od výrobca FEBI BILSTEIN

SKV Hydraulické čerpadlo pre riadenie 10SKV070
98,55 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
SKV Hydraulické čerpadlo pre riadenie 10SKV070
98,55 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Hydraulické čerpadlo pre riadenie 10SKV070 od výrobca SKV

SKV Hrdlo škrtiacej klapky 12SKV052
172,35 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
SKV Hrdlo škrtiacej klapky 12SKV052
172,35 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Hrdlo škrtiacej klapky 12SKV052 od výrobca SKV

BORSEHUNG Remenica kľukového hriadeľa B19121
21,35 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
BORSEHUNG Remenica kľukového hriadeľa B19121
21,35 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Remenica kľukového hriadeľa B19121 od výrobca BORSEHUNG

DR.MOTOR AUTOMOTIVE Sada tesnení pre vstrekovaciu trysku DRM0143
4,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DR.MOTOR AUTOMOTIVE Sada tesnení pre vstrekovaciu trysku DRM0143
4,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení pre vstrekovaciu trysku DRM0143 od výrobca DR.MOTOR AUTOMOTIVE

AE Vačkový hriadeľ CAM933
344,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
AE Vačkový hriadeľ CAM933
344,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vačkový hriadeľ CAM933 od výrobca AE

TOPRAN Rameno zavesenia kolies 629707
51,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TOPRAN Rameno zavesenia kolies 629707
51,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 629707 od výrobca TOPRAN

FAG Uloženie riadenia 829022210
7,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FAG Uloženie riadenia 829022210
7,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia 829022210 od výrobca FAG

ORIGINAL IMPERIUM Manžeta hnacej hriadele 71523
5,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ORIGINAL IMPERIUM Manžeta hnacej hriadele 71523
5,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta hnacej hriadele 71523 od výrobca ORIGINAL IMPERIUM

ELRING Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 777471
3,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ELRING Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 777471
3,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 777471 od výrobca ELRING

FA1 Turbodúchadlo - montážna sada KT228515
5,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FA1 Turbodúchadlo - montážna sada KT228515
5,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Turbodúchadlo - montážna sada KT228515 od výrobca FA1

MEYLE Uloženie motora 1001990046
29,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MEYLE Uloženie motora 1001990046
29,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie motora 1001990046 od výrobca MEYLE

FEBI BILSTEIN Skrutka kolesa 46710
3,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Skrutka kolesa 46710
3,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Skrutka kolesa 46710 od výrobca FEBI BILSTEIN

DELPHI Zvislý/nosný čap TC3912
18,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Zvislý/nosný čap TC3912
18,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap TC3912 od výrobca DELPHI

ELRING Tesnenie hlavy valcov 075950
64,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ELRING Tesnenie hlavy valcov 075950
64,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie hlavy valcov 075950 od výrobca ELRING

VICTOR REINZ Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 715316800
10,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 715316800
10,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 715316800 od výrobca VICTOR REINZ

ASHIKA Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6207713
29,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ASHIKA Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6207713
29,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6207713 od výrobca ASHIKA

JAPANPARTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TI915
9,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
JAPANPARTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TI915
9,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TI915 od výrobca JAPANPARTS

VICTOR REINZ Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 814045800
6,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 814045800
6,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 814045800 od výrobca VICTOR REINZ

GSP Uloženie motora 516766
7,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GSP Uloženie motora 516766
7,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie motora 516766 od výrobca GSP

ASHIKA Stredové ložisko kĺbového hriadeľa GOM978
36,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ASHIKA Stredové ložisko kĺbového hriadeľa GOM978
36,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Stredové ložisko kĺbového hriadeľa GOM978 od výrobca ASHIKA

FEBI BILSTEIN Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 36688
17,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 36688
17,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 36688 od výrobca FEBI BILSTEIN

Olejový filter
4,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Olejový filter
4,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Kategorie produktů: filtryZnačka: HIFLOFILTRO

Chladič plniaceho vzduchu
202,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Chladič plniaceho vzduchu
202,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Chladič plniaceho vzduchu 83004140 od výrobca ACI

VAICO Kryt ozubeného remeň V251183
113,70 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
VAICO Kryt ozubeného remeň V251183
113,70 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Kryt ozubeného remeň V251183 od výrobca VAICO

KNECHT Olejový filter OC470
12,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
KNECHT Olejový filter OC470
12,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový filter OC470 od výrobca KNECHT

RTS Tyč/Vzpera stabilizátora 9708069
12,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Tyč/Vzpera stabilizátora 9708069
12,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 9708069 od výrobca RTS

KAMOKA Rameno zavesenia kolies 9050104
35,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
KAMOKA Rameno zavesenia kolies 9050104
35,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Strana montáže: Predná náprava vľavoTyp riadenia: Priečne závesné ramenoRozmer kužeľa [mm]: 13Stúpanie kužeľa: 1/10

SIDEM Manžeta riadenia 321036
13,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SIDEM Manžeta riadenia 321036
13,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta riadenia 321036 od výrobca SIDEM

SASIC Uloženie motora 9001353
58,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SASIC Uloženie motora 9001353
58,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie motora 9001353 od výrobca SASIC

TOPRAN Uloženie motora 304025
6,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TOPRAN Uloženie motora 304025
6,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie motora 304025 od výrobca TOPRAN

RTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91013141
12,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91013141
12,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91013141 od výrobca RTS

BLUE PRINT Uloženie priečneho stabilizátora ADH28038
2,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Uloženie priečneho stabilizátora ADH28038
2,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora ADH28038 od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Vzduchový filter ADB112201
16,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Vzduchový filter ADB112201
16,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter ADB112201 od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Vzduchový filter ADC42215
10,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Vzduchový filter ADC42215
10,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter ADC42215 od výrobca BLUE PRINT

ORIGINAL IMPERIUM Hadica plniaceho vzduchu 221837
30,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ORIGINAL IMPERIUM Hadica plniaceho vzduchu 221837
30,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hadica plniaceho vzduchu 221837 od výrobca ORIGINAL IMPERIUM

TOPRAN Tesnenie obalu olejového filtra 111910
3,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TOPRAN Tesnenie obalu olejového filtra 111910
3,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie obalu olejového filtra 111910 od výrobca TOPRAN

SASIC Uloženie priečneho stabilizátora 2306111
4,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SASIC Uloženie priečneho stabilizátora 2306111
4,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 2306111 od výrobca SASIC

FILTRON Olejový filter OP6361
13,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FILTRON Olejový filter OP6361
13,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový filter OP6361 od výrobca FILTRON

CALORSTAT by Vernet Olejový tlakový spínač OS3632
9,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CALORSTAT by Vernet Olejový tlakový spínač OS3632
9,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový tlakový spínač OS3632 od výrobca CALORSTAT by Vernet

A.B.S. Zvislý/nosný čap 220231
8,55 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
A.B.S. Zvislý/nosný čap 220231
8,55 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap 220231 od výrobca A.B.S.

DENCKERMANN Ložisko kolesa - opravná sada W413352
56,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DENCKERMANN Ložisko kolesa - opravná sada W413352
56,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ložisko kolesa - opravná sada W413352 od výrobca DENCKERMANN

FAG Ložisko kolesa - opravná sada 713610230
10,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FAG Ložisko kolesa - opravná sada 713610230
10,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 713610230 od výrobca FAG

DENCKERMANN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia D130190
8,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DENCKERMANN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia D130190
8,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia D130190 od výrobca DENCKERMANN

TRW Hlava/čap spojovacej tyče riadenia JTE7591
13,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TRW Hlava/čap spojovacej tyče riadenia JTE7591
13,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia JTE7591 od výrobca TRW

FACET Olejový tlakový spínač 70131
6,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FACET Olejový tlakový spínač 70131
6,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový tlakový spínač 70131 od výrobca FACET

JAPANPARTS Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada KB118
12,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
JAPANPARTS Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada KB118
12,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada KB118 od výrobca JAPANPARTS

JAPANPARTS Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada KB220
12,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
JAPANPARTS Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada KB220
12,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada KB220 od výrobca JAPANPARTS

MEYLE Hnací hriadeľ 3144980010
118,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MEYLE Hnací hriadeľ 3144980010
118,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hnací hriadeľ 3144980010 od výrobca MEYLE

MEYLE Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 2160200000
14,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MEYLE Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 2160200000
14,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 2160200000 od výrobca MEYLE

CORTECO Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 20020383B
31,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CORTECO Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 20020383B
31,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa 20020383B od výrobca CORTECO

SIDEM Tyč/Vzpera stabilizátora 49468
13,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SIDEM Tyč/Vzpera stabilizátora 49468
13,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 49468 od výrobca SIDEM

SNR Ložisko kolesa - opravná sada R155119
111,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SNR Ložisko kolesa - opravná sada R155119
111,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ložisko kolesa - opravná sada R155119 od výrobca SNR

DELPHI Rameno zavesenia kolies TC626
31,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Rameno zavesenia kolies TC626
31,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies TC626 od výrobca DELPHI

FEBI BILSTEIN Uloženie tela nápravy 36801
18,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Uloženie tela nápravy 36801
18,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie tela nápravy 36801 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Uloženie motora 32289
78,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Uloženie motora 32289
78,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie motora 32289 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Rozvodová reťaz 30395
141,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Rozvodová reťaz 30395
141,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rozvodová reťaz 30395 od výrobca FEBI BILSTEIN

Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXOP072
184,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXOP072
184,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zníženie: 40/40 mmMaximálne zaťaženie na prednej náprave: -Maximálne zaťaženie na zadnej náprave: -

GSP Tyč/Vzpera stabilizátora S050247
7,40 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
GSP Tyč/Vzpera stabilizátora S050247
7,40 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora S050247 od výrobca GSP

OPTIMAL Ložisko kolesa - opravná sada 942177
56,45 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
OPTIMAL Ložisko kolesa - opravná sada 942177
56,45 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 942177 od výrobca OPTIMAL

KAVO PARTS Uloženie motora EEM-5570
7,35 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
KAVO PARTS Uloženie motora EEM-5570
7,35 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Uloženie motora EEM-5570 od výrobca KAVO PARTS

RTS Rameno zavesenia kolies 96025231
55,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Rameno zavesenia kolies 96025231
55,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 96025231 od výrobca RTS

SKF Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa VKMC06008
122,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SKF Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa VKMC06008
122,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa VKMC06008 od výrobca SKF

DENCKERMANN Vzduchový filter A142113
12,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DENCKERMANN Vzduchový filter A142113
12,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter A142113 od výrobca DENCKERMANN

SASIC Rameno zavesenia kolies 2256127
10,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SASIC Rameno zavesenia kolies 2256127
10,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 2256127 od výrobca SASIC

UFI Vzduchový filter 3018900
14,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
UFI Vzduchový filter 3018900
14,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter 3018900 od výrobca UFI

RTS Rameno zavesenia kolies 95995622
78,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Rameno zavesenia kolies 95995622
78,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 95995622 od výrobca RTS

MASTER-SPORT Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 303898SETMS
23,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MASTER-SPORT Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 303898SETMS
23,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 303898SETMS od výrobca MASTER-SPORT

RTS Rameno zavesenia kolies 96031182
54,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Rameno zavesenia kolies 96031182
54,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 96031182 od výrobca RTS

SWAG Matica kolesa 50949073
4,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SWAG Matica kolesa 50949073
4,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Matica kolesa 50949073 od výrobca SWAG

CORTECO Zvislý/nosný čap 49399045
10,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CORTECO Zvislý/nosný čap 49399045
10,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap 49399045 od výrobca CORTECO

MEYLE Uloženie priečneho stabilizátora 11146150037
4,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MEYLE Uloženie priečneho stabilizátora 11146150037
4,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 11146150037 od výrobca MEYLE

RTS Rameno zavesenia kolies 9500743
27,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Rameno zavesenia kolies 9500743
27,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 9500743 od výrobca RTS

GATES Ozubený klinový remeň 3PK800
11,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GATES Ozubený klinový remeň 3PK800
11,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ozubený klinový remeň 3PK800 od výrobca GATES

GATES Ozubený klinový remeň 7PK1515
22,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GATES Ozubený klinový remeň 7PK1515
22,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ozubený klinový remeň 7PK1515 od výrobca GATES

TRW Rameno zavesenia kolies JTC1320
39,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TRW Rameno zavesenia kolies JTC1320
39,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies JTC1320 od výrobca TRW

FA1 Ochranná podložka proti zahrievaniu, vstrekovací systém 554970100
1,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ochranná podložka proti zahrievaniu, vstrekovací systém 554970100 od výrobca FA1

SWAG Rameno zavesenia kolies 10923219
30,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SWAG Rameno zavesenia kolies 10923219
30,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 10923219 od výrobca SWAG

MEYLE Rameno zavesenia kolies 16160500024
52,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MEYLE Rameno zavesenia kolies 16160500024
52,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 16160500024 od výrobca MEYLE

NK Rameno zavesenia kolies 5011552
93,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
NK Rameno zavesenia kolies 5011552
93,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 5011552 od výrobca NK

HEPU Vodné čerpadlo, chladenie motora P7555
88,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
HEPU Vodné čerpadlo, chladenie motora P7555
88,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vodné čerpadlo, chladenie motora P7555 od výrobca HEPU