RezawPlast Autorohože REZAW - Kia NIRO 2016-2021
52,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
RezawPlast Autorohože REZAW - Kia NIRO 2016-2021
52,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Gumové autorohože Rezaw-plast pre Kia NIRO 2016-2021Obľúbené gumové rohože do áut Kia so zvýšeným okrajom sú absolútne bez zápachu od gumy. Ich praktický vaničkový tvar bezproblémovo ochráni podlahu vášho auta od blata, snehu, vody a ďalších nečistôt. Rozhodne je to výborný doplnok, podobne ako praktické deflektory či vaničky do kufra auta.Zvýšený okraj rohoží do vozidiel Kia NIRO 2016-Vaničkové autorohože Rezaw-plast do automobilov značky Kia NIRO sú vyhľadávané predovšetkým pre ich vyvýšený okraj po celom obvode, ktorý má výšku cca 2,5 cm. Vďaka tomuto vyššiemu okraju rohože zaručia, že sa na podlahu nedostane nič, čo by ju mohlo poškodiť alebo znečistiť. Cestujete tak maximálne komfortne a bez nepríjemného znečistenia.Protišmykový povrch autorohožíPovrch každej rohože Kia je navrhnutý tak, aby sa nohy po povrchu nešmýkali a zabezpečili vám tým väčšiu bezpečnosť pri šoférovaní. Autorohože Kia bez zápachuGumové autorohože pre konkrétny model Kia NIRO 2016- sú bez nepríjemného zápachu. Túto vlastnosť istotne oceníte nielen vy, ako šofér, ale aj každý pasažier vo vašom automobile.Fixácia rohoží v Kia NIROKu každému setu rohoží je dodávaná fixácia na predné rohože. Môžete sa rozhodnúť, či si fixáciu namontujete alebo nie.Ak si chcete dokúpiť fixáciu na zadné rohože, máte možnosť dokúpiť si ju tu: Kruhová fixácia - UNIAk si chcete dokúpiť univerzálne prekrytie tunela, môžete si ho zakúpiť tu: Prekrytie stredového tunela - UNIVýhody autorohoží● Tvar zodpovedá typu vozidla Kia.● Tvar zodpovedá typu vozidla Kia.● Bez gumového zápachu.● Jednoduchá údržba rohoží.● Praktický vaničkový tvar s okrajom do 3 cm.● Protišmyková úprava autorohoží.Nevýhody● Prekrytie stredového tunela – len niektoré sety obsahujú aj prekrytie stredového tunela na zadných rohožiach.● Fixácie – rohože do áut Kia NIRO obsahujú univerzálnu kruhovú fixáciu na predné rohože.Kľúčové vlastnosti rohoží pre Kia NIRO● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Fixácie ku každej sade na predné rohože Kia.● Protišmykový dizajn po celej ploche.● Bez zápachu od gumy.● Odolnosť rohoží pri teplotách -40 °C až 110 °C.výšený okraj po celom obvodeOdporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho Kia automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla.

RezawPlast Autorohože REZAW - Peugeot PARTNER 2008-2018
47,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
RezawPlast Autorohože REZAW - Peugeot PARTNER 2008-2018
47,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Gumové autorohože Rezaw-plast pre Peugeot PARTNER 2008-2018Obľúbené gumové rohože do áut Peugeot so zvýšeným okrajom sú absolútne bez zápachu od gumy. Ich praktický vaničkový tvar bezproblémovo ochráni podlahu vášho auta od blata, snehu, vody a ďalších nečistôt. Rozhodne je to výborný doplnok, podobne ako praktické deflektory či vaničky do kufra auta.Zvýšený okraj rohoží do vozidiel Peugeot PARTNER 2008-2018Vaničkové autorohože Rezaw-plast do automobilov značky Peugeot PARTNER sú vyhľadávané predovšetkým pre ich vyvýšený okraj po celom obvode, ktorý má výšku cca 2,5 cm. Vďaka tomuto vyššiemu okraju rohože zaručia, že sa na podlahu nedostane nič, čo by ju mohlo poškodiť alebo znečistiť. Cestujete tak maximálne komfortne a bez nepríjemného znečistenia.Protišmykový povrch autorohožíPovrch každej rohože Peugeot je navrhnutý tak, aby sa nohy po povrchu nešmýkali a zabezpečili vám tým väčšiu bezpečnosť pri šoférovaní. Autorohože Peugeot bez zápachuGumové autorohože pre konkrétny model Peugeot PARTNER 2008-2018 sú bez nepríjemného zápachu. Túto vlastnosť istotne oceníte nielen vy, ako šofér, ale aj každý pasažier vo vašom automobile.Fixácia rohoží v Peugeot PARTNERKu každému setu rohoží je dodávaná fixácia na predné rohože. Môžete sa rozhodnúť, či si fixáciu namontujete alebo nie.Ak si chcete dokúpiť fixáciu na zadné rohože, máte možnosť dokúpiť si ju tu: Kruhová fixácia - UNIAk si chcete dokúpiť univerzálne prekrytie tunela, môžete si ho zakúpiť tu: Prekrytie stredového tunela - UNIVýhody autorohoží● Tvar zodpovedá typu vozidla Peugeot.● Tvar zodpovedá typu vozidla Peugeot.● Bez gumového zápachu.● Jednoduchá údržba rohoží.● Praktický vaničkový tvar s okrajom do 3 cm.● Protišmyková úprava autorohoží.Nevýhody● Prekrytie stredového tunela – len niektoré sety obsahujú aj prekrytie stredového tunela na zadných rohožiach.● Fixácie – rohože do áut Peugeot PARTNER obsahujú univerzálnu kruhovú fixáciu na predné rohože.Kľúčové vlastnosti rohoží pre Peugeot PARTNER● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Fixácie ku každej sade na predné rohože Peugeot.● Protišmykový dizajn po celej ploche.● Bez zápachu od gumy.● Odolnosť rohoží pri teplotách -40 °C až 110 °C.výšený okraj po celom obvodeOdporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho Peugeot automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla.

Autorohože FROGUM - Honda CITY 2002 - 2007
43,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Autorohože FROGUM - Honda CITY 2002 - 2007
43,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Autorohože gumové FROGUM pre Honda CITYDodajte vášmu automobilu jedinečný dizajn, siahnite po praktických rohožiach, ktoré interiér vozidla dokonale zútulnia. Gumové autorohože Frogum disponujú  tradičným – štvorčekovým dizajnom, vďaka ktorému sa v aute jednoduchšie udržiava čistota aj v zlom počasí. Autorohože zabraňujú prelievaniu vody, prípadne zaneseniu topiaceho snehu na koberce.Okraje autokobercov sú približne 1 cm vysoké. Autorohože FROGUM sú vyrábané na mieru a presne padnú do interiéru vozidla Honda CITY. Jednoduchá a rýchla údržba je obrovskou výhodou autokobercov Honda. Vďaka použitým materiálom možno koberec bez problémov vyčistiť bežnými čistiacimi prostriedkami. Nepríjemnému posunu kobercov po podlahe vozidla či zhrňovaniu pod pedále účinne zabráni  špeciálne protišmykové tvarovanie na spodnej strane kobercov, ktoré sa ľahko prichytí k originálnemu čalúneniu podlahy automobilu značky Honda.Autokoberce na mieru vozidla Honda CITY 2002 - 2007Gumové autokoberce Frogum vynikajú  najmä ich presným spracovaním a dlhou životnosťou.Po obvode majú rohože do automobilu Honda CITY 2002 - 2007 pevný, približne 1 cm vysoký okraj, ktorý drží stály tvar, čím zaručí, že sa žiadna nečistota alebo tekutina z rohože nedostane na textilnú podlahu vášho automobilu.Zosilenie vodičovej rohože pre autá Honda CITYNa strane  šoféra má rohož do áut Honda CITY veľmi pevnú gumovú výstuž, čo výrazne predlžuje jej životnosť a uľahčuje jej využívanie.Výhody autorohoží• Ľahká údržba a nekompromisná čistota v interiéri vášho auta Honda.• Fixačné rohové úchyty (pri niektorých modeloch rohoží).• Vyrobené z kvalitnej kaučukovej zmesi.• Rohože sú z pružného materiálu bez nepríjemného zápachu.• Tvar autorohoží zodpovedá presne typu vozidlaHonda CITY 2002 - 2007.• Protišmyková úprava spodnej strany rohoží zabraňuje pohybu po podlahe vozidla.Nevýhody autorohoží• Pre niekoho nižší okraj rohoží.Kľúčové vlastnosti autorohoží Honda CITY 2002 - 2007● Mriežkový vzor, ktorý zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži a chráni interiér vozidla Honda CITY.● Spevnená hrubá časť pod nohami šoféra.● Najhrubšia guma zo všetkých výrobcov autorohoží.● Fixácie v rohožkách.● Rohože sú bez zápachu po gume.● Dlhá životnosť rohoží FROGUM. Odporúčame pri nákupe autorohožíAk pri výbere autodoplnku na váš automobil Honda CITY váhate, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť model, ročník a typ karosérie vášho automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla. 

RezawPlast Gumová vaňa kufra REZAW - Peugeot 2008 DVOJDNO HORNA 2020-
53,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Gumová vaňa do kufra Rezaw-plast  pre autá Peugeot 2008 DVOJDNO HORNA 2020-Vylialo so vám niečo v kufri a bolo ťažké zbaviť sa zápachu a fľakov? Vanička do kufra je ideálna pre remeselníkov, rodiny, rybárov a pre všetkých ľudí, ktorí aktívne využívajú batožinový priestor svojho automobilu. Vanička pre autá značky Peugeot ochráni váš kufor od rozliateho nákupu, zašpineného kočíka alebo náradia. Oceníte ju tiež v zime pri prevoze lyží a lyžiarok. Jej použitie je vskutku veľmi široké. Obrovskou výhodou vaničky do vozidiel Peugeot 2008 je  jednoduchá údržba – stačí ju len očistiť a kufor máte znovu čistý.Vysoký okraj vaničiek do áut Peugeot 2008Výhodou vaničky Peugeot 2008 DVOJDNO HORNA 2020- je zvýšený okraj 4 cm (podľa typu vozidla), ktorý dokonale chráni interiér batožinového priestoru pred vysypaním či vyliatím tekutín (voda, olej) a rozsypaním nečistôt, prachu, snehu a pod. do batožinového priestoru. Vanička pre všetky typy vozidiel Peugeot je odolná proti presiaknutiu oleja, benzínu a iných pohonných hmôt a taktiež čiastočne voči elektrolytu z akumulátora.Protišmykový povrch vaničiek Peugeot 2008 DVOJDNO HORNA 2020-Posunu prevážanej batožiny či materiálu účinne zamedzí celoplošná protišmyková vrstva vaničky s veľmi vysokou odporom pohybu. Protišmykové výstupky na vaničke sú vysoké cca 4 mm a ich vrchná strana je naviac rastrovaná pre maximálnu stabilitu položeného tovaru. Vysoké vrúbkovanie na gumovej vani Peugeot zároveň slúži ako izolátor batožiny pred prípadne rozliatou tekutinou.Vaničky do Peugeot 2008 na mieruVanička pre automobily Peugeot je stopercentne vyrobená podľa tvaru dna batožinového priestoru konkrétneho typu vozidla áut tejto značky.Gumová vaňa do vozidiel Peugeot 2008 bez zápachuVanička Peugeot 2008 DVOJDNO HORNA 2020- je vyrobená z extra gumy, ktorá je kvalitnejšia a odolnejšia ako obdobné vaničky vyrobené z plastovo-gumenej hmoty. Vanička do áut Peugeot je naviac odolnejšia voči mechanickému poškodeniu, vďaka čomu nedochádza k praskaniu materiálu. Vanička je bez zápachu po gume.Kvalita materiálu zaisťuje použitie v širokom rozsahu teplôt od -40 °C až do minimálne 80 °C. Vanička Peugeot 2008 má značnú odolnosť voči starnutiu materiálu vplyvom UV žiarenia.Časté otázky o vaničkách pre vozidlá PeugeotMá vanička protišmykové vlastnosti? Áno, celá vanička pre autá Peugeot 2008 je z gumy a na jej povrchu sú po celej ploche protišmykové výstupky.Má vanička pre automobily Peugeot po obvode zvýšený okraj? Áno, vanička má po obvode cca 4 cm okraj.Je z nej cítiť zápach gumy? Nie, vanička je absolútne bez zápachu.Výhody gumovej vaničky pre Peugeot 2008 DVOJDNO HORNA 2020-● Vanička zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra Vášho kufra pred všetkými druhmi opotrebovania.● Vanička zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra Vášho kufra pred všetkými druhmi opotrebovania.● Tvar gumovej vane Peugeot zodpovedá typu vozidla (tvaru jeho batožinového priestoru) a pokrýva ho tak, aby všetky nečistoty ostali vo vaničke, a to mimo pôvodného čalúnenia.● Jednoduchá inštalácia vaničky.● Zvýšený okraj udrží všetky rozliate tekutiny mimo priestor auta.● Rýchle a jednoduché čistenie vane.● Protišmykový – odolný povrch všetkých vaničiek Peugeot 2008.● Dlhá životnosť gumených vaničiek-● Bez zápachu po gume.štaláciaNevýhody gumovej vaničky vozidla Peugeot 2008 ● Nezistené.Kľúčové vlastnosti vane do áut Peugeot 2008● Čierna farba.● Čierna farba.● Bez zápachu po gume.● Odolný materiál a dlhá životnosť.● Protišmyková úprava po celej ploche vaničky Peugeot.● Jednoduchá údržba a inštalácia vane.pachu po gumeOdporúčame pri nákupe vaní do vozidiel Peugeot 2008Ak si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť konkrétny model, ročník a typ karosérie vozidla Peugeot. Priložiť môžete aj fotografiu automobilu. 

Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 215/55 R17 98W XL ..
136,45 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 215/55 R17 98W XL ..
136,45 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 | Vysoký výkon, komfort a bezpečnosť | Najnovší model

Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 195/60 R16 89V
139,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 195/60 R16 89V
139,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Goodyear EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2 | Vysoký výkon, komfort a bezpečnosť | Najnovší model

Autorohože 3DS - Volkswagen TOUAREG 2018-
45,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Autorohože 3DS - Volkswagen TOUAREG 2018-
45,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Gumové autorohože 3DS pre Volkswagen TOUAREG 2018-Gumové autorohože 3DS sú prispôsobené presným tvarom podlahy Vášho vozdila. Rohože majú 3D vaničkový dizajn a podľa druhu vozidla zadné diely disponujú aj tunelom (viď foto), vďaka ktorému je pokrytá celá plocha pod nohami pasažierov na zadných sedadlách.Gumové rohože sú zhotovené z vysokokvalitnej a elastickej gumy presne na mieru do vášho auta! Vďaka vysokej kvalite si dlho udržujú svoju pružnosť, ľahko sa čistia a špeciálny protišmykový povrch zaručuje príjemný pocit pri jazde. Rohože so zvýšeným okrajomGumové rohože majú 3-4cm zvýšený okraj, ktorý zabraňuje nečistote preniknúť mimo rohož. Vďaka tomu sa už nemusíte báť vody, snehu, alebo štrku. Bez zápachuTieto vysoko kvalitné rohože nepáchnu po gume. FixáciaPredné rohože majú namontovanú fixáciu (uchytenie do podlahy) Kľúčové vlastnosti rohoží pre Volkswagen TOUAREG 2018-Jednoduchá montដpičková kvalitaLuxsusný 3D dizajnOdolné voči teplotám od -40 °C do +110 °CĽahká údržbaBez zápachuPrekrytie zadného tunela (niektoré modely, podľa hlavnej fotky) Odporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho Audi automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla. 

Goodyear WRANGLER TERRITORY AT/S 255/65 R18 111H ..
137,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Goodyear WRANGLER TERRITORY AT/S 255/65 R18 111H ..
137,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Zvládnite každý terén s Goodyear Wrangler Territory AT/S

COMPASS Madlo na volant, čierne
5,99 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
COMPASS Madlo na volant, čierne
5,99 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

COMPASS Madlo na volant, čierne z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Výbava a príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 5.99 €.Slúži na lepšiu manipuláciu nákladných automobilov, dodávok, stavebných strojov a traktorov. Uľahčuje riadenie vozidla.Technické údaje:hmotnosť: 250 gpre vozidlá s konštrukčnou rýchlosťou do 40 km/hodObsah balenia:1 x madlo s manžetou

Chladiaci box 23 L - 230V/12V
74,29 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Chladiaci box 23 L - 230V/12V
74,29 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Chladiaci box 23 L - 230V/12V z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Autochladničky kúpite na Kokiskashop.sk za 74.29 €.Prenosný chladiaci box, napájanie 12V a 230V, vnútorný objem 23 L. Kábel so zástrčkou do 12V zásuvky automobilového zapaľovača a kábel do zásuvky 230V.Technické údaje:napájanie: 12 V =; 230 V ~, 50 / 60 Hzpríkon 12 V: 45 W; 230 V: 55 Wvnútorný objem: 23 Lchladenie: 13-18 °C pod okolitú teplotu (pri 25 °C)vnútorné rozmery: 35,7 x 19 x 33,5 cmvonkajšie rozmery: 40 x 24 x 40 cmmax. kapacita: 10 kgfarba: fialovádĺžka napájacieho kábla: 12 V - 180 cmdĺžka napájacieho kábla: 230 V - 180 cmObsah balenia:1 x chladiaci box

MAGNETI MARELLI Vodné čerpadlo, chladenie motora 352316170678
46,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MAGNETI MARELLI Vodné čerpadlo, chladenie motora 352316170678
46,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vodné čerpadlo, chladenie motora 352316170678 od výrobca MAGNETI MARELLI

VDO Hrdlo škrtiacej klapky 408239821001Z
202,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
VDO Hrdlo škrtiacej klapky 408239821001Z
202,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hrdlo škrtiacej klapky 408239821001Z od výrobca VDO

LÖBRO Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 303879
12,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
LÖBRO Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 303879
12,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 303879 od výrobca LÖBRO

SKF Sada ozubeného remeňa VKMA95620
79,45 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SKF Sada ozubeného remeňa VKMA95620
79,45 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sada ozubeného remeňa VKMA95620 od výrobca SKF

SKF Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa VKMC02201
47,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SKF Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa VKMC02201
47,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa VKMC02201 od výrobca SKF

SKF Ozubený klinový remeň VKMV6PK1261
13,30 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SKF Ozubený klinový remeň VKMV6PK1261
13,30 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ozubený klinový remeň VKMV6PK1261 od výrobca SKF

SKF Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa VKM31035
51,10 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SKF Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa VKM31035
51,10 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa VKM31035 od výrobca SKF

DAYCO Ozubený klinový remeň 6PK1381
13,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
DAYCO Ozubený klinový remeň 6PK1381
13,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ozubený klinový remeň 6PK1381 od výrobca DAYCO

PURFLUX Vzduchový filter A1244
14,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
PURFLUX Vzduchový filter A1244
14,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter A1244 od výrobca PURFLUX

LEMFÖRDER Tyč/Vzpera stabilizátora 3550301
18,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
LEMFÖRDER Tyč/Vzpera stabilizátora 3550301
18,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 3550301 od výrobca LEMFÖRDER

BOSCH Olejový filter F026407107
13,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
BOSCH Olejový filter F026407107
13,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Olejový filter F026407107 od výrobca BOSCH

BOSCH Vzduchový filter F026400205
20,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
BOSCH Vzduchový filter F026400205
20,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter F026400205 od výrobca BOSCH

ELRING Tesnenie hlavy valcov 540510
23,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
ELRING Tesnenie hlavy valcov 540510
23,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tesnenie hlavy valcov 540510 od výrobca ELRING

DENCKERMANN Vzduchový filter A146971
10,05 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
DENCKERMANN Vzduchový filter A146971
10,05 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter A146971 od výrobca DENCKERMANN

FEBI BILSTEIN Ložisko kolesa - opravná sada 172486
88,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Ložisko kolesa - opravná sada 172486
88,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 172486 od výrobca FEBI BILSTEIN

VIKA Palivové čerpadlo 99191787801
71,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
VIKA Palivové čerpadlo 99191787801
71,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Palivové čerpadlo 99191787801 od výrobca VIKA

VICTOR REINZ Tesnenie kolena sac. potrubia 713611600
5,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
VICTOR REINZ Tesnenie kolena sac. potrubia 713611600
5,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tesnenie kolena sac. potrubia 713611600 od výrobca VICTOR REINZ

A.B.S. Rameno zavesenia kolies 211494
97,75 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
A.B.S. Rameno zavesenia kolies 211494
97,75 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies 211494 od výrobca A.B.S.

A.B.S. Brzdová hadica SL5800
10,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
A.B.S. Brzdová hadica SL5800
10,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Brzdová hadica SL5800 od výrobca A.B.S.

FAI AutoParts Sada rozvodovej reťaze TCK249VVT
599,05 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FAI AutoParts Sada rozvodovej reťaze TCK249VVT
599,05 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sada rozvodovej reťaze TCK249VVT od výrobca FAI AutoParts

FEBI BILSTEIN Odlučovač oleja v odvetraní kľukovej skrine 170384
57,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Odlučovač oleja v odvetraní kľukovej skrine 170384
57,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Odlučovač oleja v odvetraní kľukovej skrine 170384 od výrobca FEBI BILSTEIN

PIERBURG Palivové čerpadlo 721440510
54,80 €
Uvedená cena je platná k 20.04.2024
PIERBURG Palivové čerpadlo 721440510
54,80 €
Uvedená cena je platná k 20.04.2024

Palivové čerpadlo 721440510 od výrobca PIERBURG

Uzatváracia skrutka, olejová vaňa
4,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Uzatváracia skrutka, olejová vaňa
4,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Uzatváracia skrutka, olejová vaňa OS 055 od výrobca ACI

MASTER-SPORT Tyč/Vzpera stabilizátora 31561BPCSMS
7,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MASTER-SPORT Tyč/Vzpera stabilizátora 31561BPCSMS
7,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 31561BPCSMS od výrobca MASTER-SPORT

MAGNETI MARELLI Hnací hriadeľ 302004190046
121,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MAGNETI MARELLI Hnací hriadeľ 302004190046
121,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hnací hriadeľ 302004190046 od výrobca MAGNETI MARELLI

DAYCO Vodné čerpadlo, chladenie motora DP272
46,75 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
DAYCO Vodné čerpadlo, chladenie motora DP272
46,75 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vodné čerpadlo, chladenie motora DP272 od výrobca DAYCO

KAMOKA Napínacie rameno rebrovaného klinového remeňa R0069
9,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
KAMOKA Napínacie rameno rebrovaného klinového remeňa R0069
9,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Napínacie rameno rebrovaného klinového remeňa R0069 od výrobca KAMOKA

ELRING Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 388380
17,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
ELRING Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 388380
17,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 388380 od výrobca ELRING

Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXSE085
144,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXSE085
144,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Zníženie: 40/40 mmMaximálne zaťaženie na prednej náprave: -Maximálne zaťaženie na zadnej náprave: -

MEAT & DORIA Stabilizačná nádoba pre palivové čerpadlo 76414S
44,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MEAT & DORIA Stabilizačná nádoba pre palivové čerpadlo 76414S
44,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Stabilizačná nádoba pre palivové čerpadlo 76414S od výrobca MEAT & DORIA

HENGST FILTER Vzduchový filter E1011L
15,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
HENGST FILTER Vzduchový filter E1011L
15,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter E1011L od výrobca HENGST FILTER

RTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91995162
19,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
RTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91995162
19,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91995162 od výrobca RTS

GSP Ložisko kolesa - opravná sada 9400154K
59,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
GSP Ložisko kolesa - opravná sada 9400154K
59,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 9400154K od výrobca GSP

ASHIKA Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 6300001
11,75 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
ASHIKA Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 6300001
11,75 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 6300001 od výrobca ASHIKA

DELPHI Zvislý/nosný čap TC3679
33,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
DELPHI Zvislý/nosný čap TC3679
33,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Zvislý/nosný čap TC3679 od výrobca DELPHI

SASIC Hadica plniaceho vzduchu 3336138
30,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SASIC Hadica plniaceho vzduchu 3336138
30,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hadica plniaceho vzduchu 3336138 od výrobca SASIC

RTS Axiálny čap tiahla riadenia 9208843
13,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
RTS Axiálny čap tiahla riadenia 9208843
13,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Axiálny čap tiahla riadenia 9208843 od výrobca RTS

VALEO Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy 301453
23,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
VALEO Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy 301453
23,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy 301453 od výrobca VALEO

FA1 Tesnenie výfukovej trubky 750915
7,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FA1 Tesnenie výfukovej trubky 750915
7,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tesnenie výfukovej trubky 750915 od výrobca FA1

FA1 Turbodúchadlo - montážna sada KT250050
35,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FA1 Turbodúchadlo - montážna sada KT250050
35,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Turbodúchadlo - montážna sada KT250050 od výrobca FA1

DELPHI Rameno zavesenia kolies TC3394
48,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
DELPHI Rameno zavesenia kolies TC3394
48,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies TC3394 od výrobca DELPHI

MAHLE ORIGINAL Vzduchový filter LX9842
13,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MAHLE ORIGINAL Vzduchový filter LX9842
13,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter LX9842 od výrobca MAHLE ORIGINAL

MAHLE ORIGINAL Vzduchový filter LX16855
24,05 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MAHLE ORIGINAL Vzduchový filter LX16855
24,05 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter LX16855 od výrobca MAHLE ORIGINAL

FILTRON Vzduchový filter AP1393
13,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FILTRON Vzduchový filter AP1393
13,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter AP1393 od výrobca FILTRON

A.B.S. Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 230707
13,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
A.B.S. Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 230707
13,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 230707 od výrobca A.B.S.

A.B.S. Tyč/Vzpera stabilizátora 260300
15,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
A.B.S. Tyč/Vzpera stabilizátora 260300
15,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 260300 od výrobca A.B.S.

INA Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa 530048330
171,80 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
INA Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa 530048330
171,80 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa 530048330 od výrobca INA

BUGIAD Hadica plniaceho vzduchu 88652
35,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
BUGIAD Hadica plniaceho vzduchu 88652
35,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hadica plniaceho vzduchu 88652 od výrobca BUGIAD

MEYLE Vzduchový filter 6123210008
14,80 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MEYLE Vzduchový filter 6123210008
14,80 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter 6123210008 od výrobca MEYLE

MEYLE Uloženie riadenia 6146100008
8,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MEYLE Uloženie riadenia 6146100008
8,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Uloženie riadenia 6146100008 od výrobca MEYLE

MEYLE Ozubený klinový remeň 0500030890
4,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MEYLE Ozubený klinový remeň 0500030890
4,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ozubený klinový remeň 0500030890 od výrobca MEYLE

CORTECO Tesniaci krúžok drieku ventilu 19019999
1,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
CORTECO Tesniaci krúžok drieku ventilu 19019999
1,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tesniaci krúžok drieku ventilu 19019999 od výrobca CORTECO

AJUSA Sada tesnení olejovej vane 59003600
9,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
AJUSA Sada tesnení olejovej vane 59003600
9,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sada tesnení olejovej vane 59003600 od výrobca AJUSA

AJUSA Tesnenie kolena sac. potrubia 13043400
2,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
AJUSA Tesnenie kolena sac. potrubia 13043400
2,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tesnenie kolena sac. potrubia 13043400 od výrobca AJUSA

SIDEM Uloženie riadenia 801620
24,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SIDEM Uloženie riadenia 801620
24,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Uloženie riadenia 801620 od výrobca SIDEM

MOOG Hlava/čap spojovacej tyče riadenia KIES8767
18,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MOOG Hlava/čap spojovacej tyče riadenia KIES8767
18,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia KIES8767 od výrobca MOOG

MOOG Zvislý/nosný čap REBJ4264
13,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MOOG Zvislý/nosný čap REBJ4264
13,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Zvislý/nosný čap REBJ4264 od výrobca MOOG

OPTIMAL Ložisko kolesa - opravná sada 100056
21,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
OPTIMAL Ložisko kolesa - opravná sada 100056
21,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 100056 od výrobca OPTIMAL

FEBI BILSTEIN Ventil odvetrania kľukovej skrine 46604
47,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Ventil odvetrania kľukovej skrine 46604
47,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ventil odvetrania kľukovej skrine 46604 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Remenica kľukového hriadeľa 31097
75,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Remenica kľukového hriadeľa 31097
75,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Remenica kľukového hriadeľa 31097 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Napinák rebrovaného klinového remeňa 27557
97,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Napinák rebrovaného klinového remeňa 27557
97,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Napinák rebrovaného klinového remeňa 27557 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 27730
13,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 27730
13,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 27730 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Ozubený klinový remeň 28884
11,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Ozubený klinový remeň 28884
11,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ozubený klinový remeň 28884 od výrobca FEBI BILSTEIN

SNR Ložisko kolesa - opravná sada R18308
52,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SNR Ložisko kolesa - opravná sada R18308
52,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada R18308 od výrobca SNR

FEBI BILSTEIN Zdvihátko ventilu 36424
23,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Zdvihátko ventilu 36424
23,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Zdvihátko ventilu 36424 od výrobca FEBI BILSTEIN

AS-PL Štartér S0200
194,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
AS-PL Štartér S0200
194,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Štartér S0200 od výrobca AS-PL

TOPRAN Sací ventil 721561
8,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
TOPRAN Sací ventil 721561
8,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sací ventil 721561 od výrobca TOPRAN

RTS Rameno zavesenia kolies 95-99572-2
92,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
RTS Rameno zavesenia kolies 95-99572-2
92,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies 95-99572-2 od výrobca RTS

KAMOKA Rameno zavesenia kolies 9050082
40,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
KAMOKA Rameno zavesenia kolies 9050082
40,90 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies 9050082 od výrobca KAMOKA

FEBI BILSTEIN Sada reťazí, pohon olejového čerpadla 172933
121,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FEBI BILSTEIN Sada reťazí, pohon olejového čerpadla 172933
121,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sada reťazí, pohon olejového čerpadla 172933 od výrobca FEBI BILSTEIN

BUGIAD Sací trubkový modul BIM17001
200,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
BUGIAD Sací trubkový modul BIM17001
200,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sací trubkový modul BIM17001 od výrobca BUGIAD

BLUE PRINT Rameno zavesenia kolies ADT386209
84,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
BLUE PRINT Rameno zavesenia kolies ADT386209
84,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies ADT386209 od výrobca BLUE PRINT

MEYLE Ložisko kolesa - opravná sada 3007500001
40,45 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MEYLE Ložisko kolesa - opravná sada 3007500001
40,45 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 3007500001 od výrobca MEYLE

KAMOKA Tyč/Vzpera stabilizátora 9030197
7,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
KAMOKA Tyč/Vzpera stabilizátora 9030197
7,55 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 9030197 od výrobca KAMOKA

A.B.S. Rameno zavesenia kolies 211651
157,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
A.B.S. Rameno zavesenia kolies 211651
157,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies 211651 od výrobca A.B.S.

TEDGUM Uloženie priečneho stabilizátora TED55353
3,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
TEDGUM Uloženie priečneho stabilizátora TED55353
3,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Uloženie priečneho stabilizátora TED55353 od výrobca TEDGUM

BOSCH Trubka prepadu 0928402086
61,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
BOSCH Trubka prepadu 0928402086
61,00 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Trubka prepadu 0928402086 od výrobca BOSCH

TEDGUM Uloženie riadenia 00166263
4,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
TEDGUM Uloženie riadenia 00166263
4,40 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Uloženie riadenia 00166263 od výrobca TEDGUM

VIKA Hadica plniaceho vzduchu 11451784301
27,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
VIKA Hadica plniaceho vzduchu 11451784301
27,35 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hadica plniaceho vzduchu 11451784301 od výrobca VIKA

MASTER-SPORT Ozubený klinový remeň 4PK865PCSMS
4,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MASTER-SPORT Ozubený klinový remeň 4PK865PCSMS
4,60 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ozubený klinový remeň 4PK865PCSMS od výrobca MASTER-SPORT

MASTER-SPORT Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 29908PCSMS
8,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
MASTER-SPORT Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 29908PCSMS
8,85 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 29908PCSMS od výrobca MASTER-SPORT

KRAFT AUTOMOTIVE Rameno zavesenia kolies 4213242
46,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
KRAFT AUTOMOTIVE Rameno zavesenia kolies 4213242
46,95 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Rameno zavesenia kolies 4213242 od výrobca KRAFT AUTOMOTIVE

MASTER-SPORT Regulačný ventil voľnobehu (Riadenie prívodu vzduchu) 0951813PCSMS
7,30 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Regulačný ventil voľnobehu (Riadenie prívodu vzduchu) 0951813PCSMS od výrobca MASTER-SPORT

SKF Hlava/čap spojovacej tyče riadenia VKDY316052
16,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
SKF Hlava/čap spojovacej tyče riadenia VKDY316052
16,15 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia VKDY316052 od výrobca SKF

CONTITECH Ozubený klinový remeň - Sada 6PK1693K1
65,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
CONTITECH Ozubený klinový remeň - Sada 6PK1693K1
65,65 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Ozubený klinový remeň - Sada 6PK1693K1 od výrobca CONTITECH

FILTRON Vzduchový filter AP1976
11,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
FILTRON Vzduchový filter AP1976
11,50 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Vzduchový filter AP1976 od výrobca FILTRON

GSP Hnací hriadeľ 203023
95,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
GSP Hnací hriadeľ 203023
95,20 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Hnací hriadeľ 203023 od výrobca GSP

Motor stieračov
93,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
Motor stieračov
93,25 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Motor stieračov 0332S10 od výrobca ACI

TEXTAR Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy 2246401
59,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024
TEXTAR Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy 2246401
59,70 €
Uvedená cena je platná k 26.04.2024

Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy 2246401 od výrobca TEXTAR