RezawPlast Autorohože REZAW - Citroen NEMO 2007-2015
46,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RezawPlast Autorohože REZAW - Citroen NEMO 2007-2015
46,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Gumové autorohože Rezaw-plast pre Citroen NEMO 2007-2015Obľúbené gumové rohože do áut Citroen so zvýšeným okrajom sú absolútne bez zápachu od gumy. Ich praktický vaničkový tvar bezproblémovo ochráni podlahu vášho auta od blata, snehu, vody a ďalších nečistôt. Rozhodne je to výborný doplnok, podobne ako praktické deflektory či vaničky do kufra auta.Zvýšený okraj rohoží do vozidiel Citroen NEMO 2007-2015Vaničkové autorohože Rezaw-plast do automobilov značky Citroen NEMO sú vyhľadávané predovšetkým pre ich vyvýšený okraj po celom obvode, ktorý má výšku cca 2,5 cm. Vďaka tomuto vyššiemu okraju rohože zaručia, že sa na podlahu nedostane nič, čo by ju mohlo poškodiť alebo znečistiť. Cestujete tak maximálne komfortne a bez nepríjemného znečistenia.Protišmykový povrch autorohožíPovrch každej rohože Citroen je navrhnutý tak, aby sa nohy po povrchu nešmýkali a zabezpečili vám tým väčšiu bezpečnosť pri šoférovaní. Autorohože Citroen bez zápachuGumové autorohože pre konkrétny model Citroen NEMO 2007-2015 sú bez nepríjemného zápachu. Túto vlastnosť istotne oceníte nielen vy, ako šofér, ale aj každý pasažier vo vašom automobile.Fixácia rohoží v Citroen NEMOKu každému setu rohoží je dodávaná fixácia na predné rohože. Môžete sa rozhodnúť, či si fixáciu namontujete alebo nie.Ak si chcete dokúpiť fixáciu na zadné rohože, máte možnosť dokúpiť si ju tu: Kruhová fixácia - UNIAk si chcete dokúpiť univerzálne prekrytie tunela, môžete si ho zakúpiť tu: Prekrytie stredového tunela - UNIVýhody autorohoží● Tvar zodpovedá typu vozidla Citroen.● Tvar zodpovedá typu vozidla Citroen.● Bez gumového zápachu.● Jednoduchá údržba rohoží.● Praktický vaničkový tvar s okrajom do 3 cm.● Protišmyková úprava autorohoží.Nevýhody● Prekrytie stredového tunela – len niektoré sety obsahujú aj prekrytie stredového tunela na zadných rohožiach.● Fixácie – rohože do áut Citroen NEMO obsahujú univerzálnu kruhovú fixáciu na predné rohože.Kľúčové vlastnosti rohoží pre Citroen NEMO● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Zvýšený okraj po celom obvode autorohoží.● Fixácie ku každej sade na predné rohože Citroen.● Protišmykový dizajn po celej ploche.● Bez zápachu od gumy.● Odolnosť rohoží pri teplotách -40 °C až 110 °C.výšený okraj po celom obvodeOdporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho Citroen automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla.

Autorohože PETEX - Volkswagen T-ROC 2017-
45,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Autorohože PETEX - Volkswagen T-ROC 2017-
45,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Autorohože PETEX – Volkswagen T-ROC 2017-Stavte na overenú kvalitu doplnkov do auta, ktorá dokonale zapadnú do vášho vozidla Volkswagen T-ROC. Originálne vane do kufra, autokoberce či deflektory sú dostupné pre konkrétny typ automobilu.Vyberte si gumové autorohože značky Petex, ktoré sú vyrobené z mimoriadne kvalitnej gumovej zmesi SBR/PE 60 Sha, vďaka čomu sa vyznačujú vysokou odolnosťou a extra dlhou životnosťou.Gumové koberce do auta Petex pre automobily značky Volkswagen majú dostatočnú hĺbku, čím sa zlepšuje ich schopnosť zachytiť vodu za každého počasia. Pre zachovanie čistého interiéru tak stačí koberec opatrne vybrať a vodu zo žliabkov jednoducho vyliať. Gumové rohože Petex sú pre špeciálne tvarované pre konkrétny model Volkswagen T-ROC 2017-. Disponujú otvormi na spoľahlivé uchytenie pomocou fixačných skrutiek. Vďaka tomu držia gumové koberce pevne na podlahe a chránia ju pred navlhnutím či poškodením.Rohože do áut Volkswagen T-ROC. na mieruRohože kopírujú tvar podlahy vozidla Volkswagen. Tradičný mriežkový dizajn rohoží je zárukou, že stopercentne sadnú do vozidla. Pre dlhšiu životnosť majú autorohože Petex zosilnenú časť pod pedálmi šoféra.Nemecká kvalita autorohožíAutorohože Petex sú testované spoločnosťou DEKRA automobil GmbH na stálofarebnosť materiálov a emisie formaldehydu podľa VDA 275, ftaláty, zápach podľa VDA 270, zmäkčovače, uhľovodíky a ďalšie. Rohože tak spĺňajú najvyššie požiadavky na kvalitu, ktorou sú nemecké výrobky celosvetovo známe.Výhody rohoží • Nemecký výrobca rohoží.• Vysoká odolnosť.• Dokonalá ochrana podlahy interiéru vášho auta značky Volkswagen T-ROC.• Rohože chránia interiér auta pred zvlhnutím a nečistotami.• Presne navrhnuté pre jednotlivé modely áut značky Volkswagen.• Možnosť uchytenia rohoží fixačnými skrutkami.• Jednoduchá starostlivosť a údržba.• Protišmyková úprava zospodu rohoží.Nevýhody rohoží• Pre niekoho nižší okraj rohoží.Kľúčové vlastnosti autorohoží Volkswagen T-ROC 2017-● Pevný a veľmi odolný 1 cm vysoký okraj po celom obvode rohoží.● Vyrobené z odolnej gumy bez použitia PVC.● Overený dizajn mriežok so zosilnením pod nohami vodiča.● Rohože sú bez zápachu po gume.● Nemecký výrobca rohoží.● V rohožiach sú obvykle predpripravené otvory na fixáciu k podlahe vozidiel Volkswagen.● Rohožky sú vyrobené na mieru vášho auta Volkswagen T-ROC 2017-.Odporúčame pri nákupe rohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku do vášho vozidla Volkswagen T-ROC, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť model, ročník a typ karosérie vášho automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla. 

Autorohože RIGUM - Toyota AVENSIS 2015-
38,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Autorohože RIGUM - Toyota AVENSIS 2015-
38,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Autorohože RIGUMVyskúšajte praktické autorohože do áut značky Toyota a užívajte si bezproblémovú jazdu bez nánosov špiny a vody v každom ročnom období. Najmä v zime je podlaha vášho automobilu vystavená väčšiemu riziku poškodenia a znečistenia.Vyznačujú sa extra dlhou životnosťou, a to vďaka spevnenej časti v tvare slzičiek pod nohami šoféra. Rohože tak odolajú aj najväčšej špine a náporu na najviac namáhaných miestach. Po obvode majú rohože pevný cca 1 cm vysoký okraj, ktorý drží svoj tvar a tým zaručí, že sa do vašej Toyota nedostane žiadna nečistota alebo voda z rohože na podlahu vozidla.Nekompromisná čistota v aute Toyota za každých okolností. Či už je to kvôli častejším dažďom alebo sneženiu, do auta sa dá v zimnom a prechodnom období veľmi jednoducho nanosiť množstvo nečistôt. Tie sa potom ťažko odstraňujú a v aute môžu spôsobiť dlhotrvajúci zápach. Kvalitné gumové rohože, prípadne odolné autokoberce podlahu interiéru vášho auta Toyota AVENSIS 2015- spoľahlivo ochránia. Medzi ich hlavné výhody patrí predovšetkým jednoduchá údržba.Autorohože RIGUM do Toyota AVENSIS 2015- bez zápachuAutorohože RIGUM do vozidiel Toyota AVENSIS  sú absolútne bez zápachu gumy, PVC a sú testované na škodlivé látky.Rohože RIGUM do áut Toyota sú kvalitný český výrobokAk ste za dlhoročne overenú klasiku dizajnu českého výrobcu, sú tieto rohože tou správnou voľbou. Rohože majú mriežkový vzor s okrajom cca 1 cm , ktorý zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži v automobiloch značky Toyota.Výhody rohoží RIGUM• Výborná česká kvalita rohoží.• Ľahká údržba a čistota v interiéri vášho auta Toyota AVENSIS.• Fixačné rohové úchyty (pri niektorých modeloch áut Toyota).• Autorohože s obsahom kvalitnej kaučukovej zmesi.• Rohože sú vyrobené z pružného materiálu, ktorý nesmrdí.• Tvar autorohoží zodpovedá presne typu vozidla Toyota AVENSIS 2015-.• Protišmyková úprava spodnej strany rohoží zabraňuje pohybu po podlahe vozidla.Nevýhody rohoží RIGUM• Pre niekoho môžu mať rohože nižší okraj.Kľúčové vlastnosti autorohoží do áut Toyota● Mriežkový vzor zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži.● Mriežkový vzor zabraňuje prelievaniu tekutín a nečistôt po rohoži.● Čierna farba rohoží do vozidiel Toyota AVENSIS.● Český výrobca autorohoží.● Spevnená hrubšia časť pod nohami šoféra.● Rohože sú bez zápachu po gume a bez použitia PVC.● Dlhá životnosť rohoží Toyota AVENSIS 2015-.Odporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí výberom autodoplnku na váš automobil Toyota AVENSIS, je vhodné pri nákupe do poznámky k produktu uviesť konkrétny model, ročník a typ karosérie vášho vozidla. Priložiť môžete tiež fotografiu auta. 

RezawPlast Gumová vaňa kufra REZAW - Honda ACCORD SEDAN 2008-2012
49,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RezawPlast Gumová vaňa kufra REZAW - Honda ACCORD SEDAN 2008-2012
49,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Gumová vaňa do kufra Rezaw-plast  pre autá Honda ACCORD SEDAN 2008-2012Vylialo so vám niečo v kufri a bolo ťažké zbaviť sa zápachu a fľakov? Vanička do kufra je ideálna pre remeselníkov, rodiny, rybárov a pre všetkých ľudí, ktorí aktívne využívajú batožinový priestor svojho automobilu. Vanička pre autá značky Honda ochráni váš kufor od rozliateho nákupu, zašpineného kočíka alebo náradia. Oceníte ju tiež v zime pri prevoze lyží a lyžiarok. Jej použitie je vskutku veľmi široké. Obrovskou výhodou vaničky do vozidiel Honda ACCORD je  jednoduchá údržba – stačí ju len očistiť a kufor máte znovu čistý.Vysoký okraj vaničiek do áut Honda ACCORDVýhodou vaničky Honda ACCORD SEDAN 2008-2012 je zvýšený okraj 4 cm (podľa typu vozidla), ktorý dokonale chráni interiér batožinového priestoru pred vysypaním či vyliatím tekutín (voda, olej) a rozsypaním nečistôt, prachu, snehu a pod. do batožinového priestoru. Vanička pre všetky typy vozidiel Honda je odolná proti presiaknutiu oleja, benzínu a iných pohonných hmôt a taktiež čiastočne voči elektrolytu z akumulátora.Protišmykový povrch vaničiek Honda ACCORD SEDAN 2008-2012Posunu prevážanej batožiny či materiálu účinne zamedzí celoplošná protišmyková vrstva vaničky s veľmi vysokou odporom pohybu. Protišmykové výstupky na vaničke sú vysoké cca 4 mm a ich vrchná strana je naviac rastrovaná pre maximálnu stabilitu položeného tovaru. Vysoké vrúbkovanie na gumovej vani Honda zároveň slúži ako izolátor batožiny pred prípadne rozliatou tekutinou.Vaničky do Honda ACCORD na mieruVanička pre automobily Honda je stopercentne vyrobená podľa tvaru dna batožinového priestoru konkrétneho typu vozidla áut tejto značky.Gumová vaňa do vozidiel Honda ACCORD bez zápachuVanička Honda ACCORD SEDAN 2008-2012 je vyrobená z extra gumy, ktorá je kvalitnejšia a odolnejšia ako obdobné vaničky vyrobené z plastovo-gumenej hmoty. Vanička do áut Honda je naviac odolnejšia voči mechanickému poškodeniu, vďaka čomu nedochádza k praskaniu materiálu. Vanička je bez zápachu po gume.Kvalita materiálu zaisťuje použitie v širokom rozsahu teplôt od -40 °C až do minimálne 80 °C. Vanička Honda ACCORD má značnú odolnosť voči starnutiu materiálu vplyvom UV žiarenia.Časté otázky o vaničkách pre vozidlá HondaMá vanička protišmykové vlastnosti? Áno, celá vanička pre autá Honda ACCORD je z gumy a na jej povrchu sú po celej ploche protišmykové výstupky.Má vanička pre automobily Honda po obvode zvýšený okraj? Áno, vanička má po obvode cca 4 cm okraj.Je z nej cítiť zápach gumy? Nie, vanička je absolútne bez zápachu.Výhody gumovej vaničky pre Honda ACCORD SEDAN 2008-2012● Vanička zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra Vášho kufra pred všetkými druhmi opotrebovania.● Vanička zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra Vášho kufra pred všetkými druhmi opotrebovania.● Tvar gumovej vane Honda zodpovedá typu vozidla (tvaru jeho batožinového priestoru) a pokrýva ho tak, aby všetky nečistoty ostali vo vaničke, a to mimo pôvodného čalúnenia.● Jednoduchá inštalácia vaničky.● Zvýšený okraj udrží všetky rozliate tekutiny mimo priestor auta.● Rýchle a jednoduché čistenie vane.● Protišmykový – odolný povrch všetkých vaničiek Honda ACCORD.● Dlhá životnosť gumených vaničiek-● Bez zápachu po gume.štaláciaNevýhody gumovej vaničky vozidla Honda ACCORD ● Nezistené.Kľúčové vlastnosti vane do áut Honda ACCORD● Čierna farba.● Čierna farba.● Bez zápachu po gume.● Odolný materiál a dlhá životnosť.● Protišmyková úprava po celej ploche vaničky Honda.● Jednoduchá údržba a inštalácia vane.pachu po gumeOdporúčame pri nákupe vaní do vozidiel Honda ACCORDAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť konkrétny model, ročník a typ karosérie vozidla Honda. Priložiť môžete aj fotografiu automobilu. 

Road Star Hydraulický pojazdný hever 2t TA820012
39,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Road Star Hydraulický pojazdný hever 2t TA820012
39,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hydraulický pojazdný hever s nosnosťou 2000 kg je určený na zdvíhanie ťažších bremien v garáži alebo dielni, napr. na zdvíhanie automobilov, motorov a prevodoviek, ale hodí sa aj na akékoľvek iné práce, kde je potrebné zdvíhať ťažké bremená. Hydraulický pojazdný hever má veľmi kvalitnú robustnú konštrukciu a vďaka pojazdným kolieskam, je ľahké jeho umiestnenie pod zdvíhané bremeno. Hydraulický pojazdný hever je opatrený madlom pre ľahké prenášanie. Parametre: nosnosť 2 tony zdvih 137 - 337 mm celková váha 8,5 kg rozmer 450 x 195 x 135 mm Na   hydraulický pojazdný hever 2t   poskytujeme záruku v dĺžke 24 mesiacov.

COMPASS Kľúč na sviečky ERGO 21 mm
5,09 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
COMPASS Kľúč na sviečky ERGO 21 mm
5,09 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

COMPASS Kľúč na sviečky ERGO 21 mm z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Autonáradie kúpite na Kokiskashop.sk za 5.09 €.Kovový kľúč (21 mm) určený na montáž alebo demontáž zapaľovacích sviečok automobilu. Kĺbová redukcia a špeciálne ergonomické zakončenie kľúča pre jednoduchšiu manipuláciu.Obsah balenia:1 x kovový kľúč

FEBI BILSTEIN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 10590
17,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 10590
17,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 10590 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Skrutka kolesa 06963
1,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Skrutka kolesa 06963
1,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Skrutka kolesa 06963 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Zvislý/nosný čap 01792
9,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Zvislý/nosný čap 01792
9,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap 01792 od výrobca FEBI BILSTEIN

SKF Hnací hriadeľ VKJC6770
215,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SKF Hnací hriadeľ VKJC6770
215,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hnací hriadeľ VKJC6770 od výrobca SKF

DAYCO Remenica kľukového hriadeľa DPV1052
42,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DAYCO Remenica kľukového hriadeľa DPV1052
42,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Remenica kľukového hriadeľa DPV1052 od výrobca DAYCO

MONROE Axiálny čap tiahla riadenia L27208
14,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MONROE Axiálny čap tiahla riadenia L27208
14,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia L27208 od výrobca MONROE

BOSCH Olejový filter F026407067
9,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BOSCH Olejový filter F026407067
9,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový filter F026407067 od výrobca BOSCH

CONTITECH Ozubený klinový remeň - Sada 6PK1538K1
80,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CONTITECH Ozubený klinový remeň - Sada 6PK1538K1
80,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ozubený klinový remeň - Sada 6PK1538K1 od výrobca CONTITECH

LEMFÖRDER Rameno zavesenia kolies 1624301
66,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
LEMFÖRDER Rameno zavesenia kolies 1624301
66,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 1624301 od výrobca LEMFÖRDER

SKV Regulačný ventil voľnobehu (Riadenie prívodu vzduchu) 08SKV241
73,15 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
SKV Regulačný ventil voľnobehu (Riadenie prívodu vzduchu) 08SKV241
73,15 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Regulačný ventil voľnobehu (Riadenie prívodu vzduchu) 08SKV241 od výrobca SKV

SKV Ložisko kolesa - opravná sada 29SKV087
34,40 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
SKV Ložisko kolesa - opravná sada 29SKV087
34,40 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 29SKV087 od výrobca SKV

FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 43070
73,50 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 43070
73,50 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Rameno zavesenia kolies 43070 od výrobca FEBI BILSTEIN

DR.MOTOR AUTOMOTIVE Sada tesnení turbodúchadla DRM0448S
3,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DR.MOTOR AUTOMOTIVE Sada tesnení turbodúchadla DRM0448S
3,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení turbodúchadla DRM0448S od výrobca DR.MOTOR AUTOMOTIVE

BLUE PRINT Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa ADK86112
7,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa ADK86112
7,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesniaci krúžok kľukového hriadeľa ADK86112 od výrobca BLUE PRINT

VICTOR REINZ Tesnenie hlavy valcov 611021210
35,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Tesnenie hlavy valcov 611021210
35,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie hlavy valcov 611021210 od výrobca VICTOR REINZ

GSP Hnací hriadeľ 217180
96,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GSP Hnací hriadeľ 217180
96,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hnací hriadeľ 217180 od výrobca GSP

CORTECO Tesniaci krúžok hriadeľa diferenciálu 19033803B
8,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CORTECO Tesniaci krúžok hriadeľa diferenciálu 19033803B
8,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesniaci krúžok hriadeľa diferenciálu 19033803B od výrobca CORTECO

LPR Hnací hriadeľ DS39133
64,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
LPR Hnací hriadeľ DS39133
64,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hnací hriadeľ DS39133 od výrobca LPR

KAMOKA Vodné čerpadlo, chladenie motora T0024
23,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
KAMOKA Vodné čerpadlo, chladenie motora T0024
23,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vodné čerpadlo, chladenie motora T0024 od výrobca KAMOKA

DENCKERMANN Vzduchový filter A140509
7,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DENCKERMANN Vzduchový filter A140509
7,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter A140509 od výrobca DENCKERMANN

MONROE Hlava/čap spojovacej tyče riadenia L43131
25,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MONROE Hlava/čap spojovacej tyče riadenia L43131
25,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia L43131 od výrobca MONROE

ELRING Sada tesnení, Hlava valcov 711270
85,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ELRING Sada tesnení, Hlava valcov 711270
85,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení, Hlava valcov 711270 od výrobca ELRING

ELRING Sada tesnení kolena nasávacieho potrubia 730310
11,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ELRING Sada tesnení kolena nasávacieho potrubia 730310
11,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení kolena nasávacieho potrubia 730310 od výrobca ELRING

MASTER-SPORT Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 15378PCSMS
8,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MASTER-SPORT Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 15378PCSMS
8,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 15378PCSMS od výrobca MASTER-SPORT

ELRING Sada tesnení kolena nasávacieho potrubia 232540
34,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ELRING Sada tesnení kolena nasávacieho potrubia 232540
34,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení kolena nasávacieho potrubia 232540 od výrobca ELRING

FEBI BILSTEIN Uloženie priečneho stabilizátora 170842
8,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Uloženie priečneho stabilizátora 170842
8,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 170842 od výrobca FEBI BILSTEIN

VICTOR REINZ Tesnenie veka hlavy valcov 715415900
26,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Tesnenie veka hlavy valcov 715415900
26,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie veka hlavy valcov 715415900 od výrobca VICTOR REINZ

SIDEM Axiálny čap tiahla riadenia 57010
16,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SIDEM Axiálny čap tiahla riadenia 57010
16,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia 57010 od výrobca SIDEM

GENERAL RICAMBI Prevodka riadenia PE9037
235,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GENERAL RICAMBI Prevodka riadenia PE9037
235,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Prevodka riadenia PE9037 od výrobca GENERAL RICAMBI

VICTOR REINZ Sada tesnení drieku ventilu 125367802
16,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Sada tesnení drieku ventilu 125367802
16,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení drieku ventilu 125367802 od výrobca VICTOR REINZ

VICTOR REINZ Sada tesnení veka hlavy valcov 155312101
11,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Sada tesnení veka hlavy valcov 155312101
11,10 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada tesnení veka hlavy valcov 155312101 od výrobca VICTOR REINZ

HUTCHINSON Uloženie motora 586734
172,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
HUTCHINSON Uloženie motora 586734
172,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie motora 586734 od výrobca HUTCHINSON

CAFFARO Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 500572
9,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 500572 od výrobca CAFFARO

Kostra trupu, turbo
364,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Kostra trupu, turbo
364,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Kód motoru: AVF, AWX, BSS, BWWObsah motoru: 1.9 TDI (96 kW), 2.0 TDI PD (103 kW)

MAXGEAR Hadica odvetrania kľukovej skrine 180623
16,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MAXGEAR Hadica odvetrania kľukovej skrine 180623
16,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hadica odvetrania kľukovej skrine 180623 od výrobca MAXGEAR

FA1 Tesnenie hlavy valcov EC1100901
22,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FA1 Tesnenie hlavy valcov EC1100901
22,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie hlavy valcov EC1100901 od výrobca FA1

FA1 Turbodúchadlo - montážna sada KT330710
30,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FA1 Turbodúchadlo - montážna sada KT330710
30,80 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Turbodúchadlo - montážna sada KT330710 od výrobca FA1

AUTOMEGA Uloženie priečneho stabilizátora 110173010
1,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
AUTOMEGA Uloženie priečneho stabilizátora 110173010
1,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 110173010 od výrobca AUTOMEGA

MANN-FILTER Vzduchový filter C33001
36,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MANN-FILTER Vzduchový filter C33001
36,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter C33001 od výrobca MANN-FILTER

DELPHI Uloženie riadenia TD1151W
10,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Uloženie riadenia TD1151W
10,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia TD1151W od výrobca DELPHI

VICTOR REINZ Tesnenie hlavy valcov 611012710
161,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
VICTOR REINZ Tesnenie hlavy valcov 611012710
161,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie hlavy valcov 611012710 od výrobca VICTOR REINZ

GSP Uloženie priečneho stabilizátora 513298
3,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GSP Uloženie priečneho stabilizátora 513298
3,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 513298 od výrobca GSP

GSP Ložisko kolesa - opravná sada GK3940
21,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GSP Ložisko kolesa - opravná sada GK3940
21,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ložisko kolesa - opravná sada GK3940 od výrobca GSP

ASHIKA Zvislý/nosný čap 7302238L
15,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ASHIKA Zvislý/nosný čap 7302238L
15,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap 7302238L od výrobca ASHIKA

DELPHI Tyč/Vzpera stabilizátora TC3446
14,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DELPHI Tyč/Vzpera stabilizátora TC3446
14,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora TC3446 od výrobca DELPHI

Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXFO059
189,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXFO059
189,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zníženie: 30/30 mmMaximálne zaťaženie na prednej náprave: -Maximálne zaťaženie na zadnej náprave: -

CAFFARO Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 500053
9,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 500053 od výrobca CAFFARO

MEAT & DORIA Menič tlaku turbodúchadla 9132
38,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MEAT & DORIA Menič tlaku turbodúchadla 9132
38,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Menič tlaku turbodúchadla 9132 od výrobca MEAT & DORIA

GSP Uloženie priečneho stabilizátora 517348
3,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GSP Uloženie priečneho stabilizátora 517348
3,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 517348 od výrobca GSP

ET ENGINETEAM Ojničné ložisko LP001900
27,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
ET ENGINETEAM Ojničné ložisko LP001900
27,35 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Ojničné ložisko LP001900 od výrobca ET ENGINETEAM

CORTECO Tesnenie hlavy valcov 414703P
20,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CORTECO Tesnenie hlavy valcov 414703P
20,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie hlavy valcov 414703P od výrobca CORTECO

RTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91058322
13,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
RTS Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91058322
13,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 91058322 od výrobca RTS

MAXGEAR Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 491083
12,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MAXGEAR Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 491083
12,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada 491083 od výrobca MAXGEAR

MAXGEAR Vzduchový filter 260347
6,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MAXGEAR Vzduchový filter 260347
6,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vzduchový filter 260347 od výrobca MAXGEAR

FA1 Tesnenie, AGR-Ventil 100993
4,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FA1 Tesnenie, AGR-Ventil 100993
4,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tesnenie, AGR-Ventil 100993 od výrobca FA1

AUTOFREN SEINSA Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada D8122
5,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
AUTOFREN SEINSA Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada D8122
5,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta hnacieho hriadeľa - opravná sada D8122 od výrobca AUTOFREN SEINSA

BLUE PRINT Tyč/Vzpera stabilizátora ADN18549
13,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Tyč/Vzpera stabilizátora ADN18549
13,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora ADN18549 od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Uloženie priečneho stabilizátora ADP158002C
4,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Uloženie priečneho stabilizátora ADP158002C
4,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie priečneho stabilizátora ADP158002C od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Hlava/čap spojovacej tyče riadenia ADG087164
11,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Hlava/čap spojovacej tyče riadenia ADG087164
11,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia ADG087164 od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Sada kĺbov hnacieho hriadeľa ADH28973
45,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Sada kĺbov hnacieho hriadeľa ADH28973
45,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada kĺbov hnacieho hriadeľa ADH28973 od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa ADC496503
27,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa ADC496503 od výrobca BLUE PRINT

CALORSTAT by Vernet Olejový tlakový spínač OS3590
9,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
CALORSTAT by Vernet Olejový tlakový spínač OS3590
9,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový tlakový spínač OS3590 od výrobca CALORSTAT by Vernet

A.B.S. Tyč/Vzpera stabilizátora 260571
11,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
A.B.S. Tyč/Vzpera stabilizátora 260571
11,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tyč/Vzpera stabilizátora 260571 od výrobca A.B.S.

INA Tlmič vibrácií rebrovaného klinového remeňa 533005520
31,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
INA Tlmič vibrácií rebrovaného klinového remeňa 533005520
31,90 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Tlmič vibrácií rebrovaného klinového remeňa 533005520 od výrobca INA

DENCKERMANN Axiálny čap tiahla riadenia D180018
8,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
DENCKERMANN Axiálny čap tiahla riadenia D180018
8,60 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia D180018 od výrobca DENCKERMANN

TRW Uloženie riadenia JBU692
6,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TRW Uloženie riadenia JBU692
6,25 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia JBU692 od výrobca TRW

TRW Manžeta riadenia - opravná sada JBE212
16,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TRW Manžeta riadenia - opravná sada JBE212
16,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Manžeta riadenia - opravná sada JBE212 od výrobca TRW

BUGIAD Hadica plniaceho vzduchu 84602
13,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BUGIAD Hadica plniaceho vzduchu 84602
13,20 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Hadica plniaceho vzduchu 84602 od výrobca BUGIAD

UFI Olejový filter 2319400
6,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
UFI Olejový filter 2319400
6,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový filter 2319400 od výrobca UFI

OPTIMAL Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 0N1409
13,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
OPTIMAL Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 0N1409
13,05 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 0N1409 od výrobca OPTIMAL

NK Axiálny čap tiahla riadenia 5033685
16,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
NK Axiálny čap tiahla riadenia 5033685
16,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia 5033685 od výrobca NK

SNR Napínacia kladka ozubeného remeňa GT37027
36,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SNR Napínacia kladka ozubeného remeňa GT37027
36,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Napínacia kladka ozubeného remeňa GT37027 od výrobca SNR

FEBI BILSTEIN Sada požisiek, stabilizátor 45876
32,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Sada požisiek, stabilizátor 45876
32,45 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Sada požisiek, stabilizátor 45876 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Axiálny čap tiahla riadenia 34803
18,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Axiálny čap tiahla riadenia 34803
18,15 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia 34803 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Zvislý/nosný čap 31813
15,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Zvislý/nosný čap 31813
15,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap 31813 od výrobca FEBI BILSTEIN

MAGNETI MARELLI Olejový filter 153071762437
4,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MAGNETI MARELLI Olejový filter 153071762437
4,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejový filter 153071762437 od výrobca MAGNETI MARELLI

KAMOKA Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa R0277
12,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
KAMOKA Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa R0277
12,70 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa R0277 od výrobca KAMOKA

SNR Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa GA37003
90,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SNR Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa GA37003
90,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Napínacia kladka rebrovaného klinového remeňa GA37003 od výrobca SNR

MAGNETI MARELLI Vzduchový filter 153071762366
11,30 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
MAGNETI MARELLI Vzduchový filter 153071762366
11,30 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Vzduchový filter 153071762366 od výrobca MAGNETI MARELLI

JP GROUP Napínacia kladka ozubeného remeňa 1112205000
22,25 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
JP GROUP Napínacia kladka ozubeného remeňa 1112205000
22,25 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Napínacia kladka ozubeného remeňa 1112205000 od výrobca JP GROUP

AUTOMEGA Krytka ložiska kolesa 110128810
1,25 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024
AUTOMEGA Krytka ložiska kolesa 110128810
1,25 €
Uvedená cena je platná k 25.03.2024

Krytka ložiska kolesa 110128810 od výrobca AUTOMEGA

MOOG Rameno zavesenia kolies VOTC10775
35,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
MOOG Rameno zavesenia kolies VOTC10775
35,65 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies VOTC10775 od výrobca MOOG

TOPRAN Rameno zavesenia kolies 701193
34,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TOPRAN Rameno zavesenia kolies 701193
34,85 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies 701193 od výrobca TOPRAN

SKF Zvislý/nosný čap VKDS417500
20,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SKF Zvislý/nosný čap VKDS417500
20,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Zvislý/nosný čap VKDS417500 od výrobca SKF

BOSCH Držiak trysky 0986430188
71,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BOSCH Držiak trysky 0986430188
71,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Držiak trysky 0986430188 od výrobca BOSCH

TOPRAN Olejové čerpadlo 723608
56,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TOPRAN Olejové čerpadlo 723608
56,30 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Olejové čerpadlo 723608 od výrobca TOPRAN

TEDGUM Uloženie riadenia 00274814
14,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
TEDGUM Uloženie riadenia 00274814
14,95 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia 00274814 od výrobca TEDGUM

SKF Axiálny čap tiahla riadenia VKDY322008
15,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
SKF Axiálny čap tiahla riadenia VKDY322008
15,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Axiálny čap tiahla riadenia VKDY322008 od výrobca SKF

GATES Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa T36731
27,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
GATES Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa T36731
27,75 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa T36731 od výrobca GATES

BLUE PRINT Rameno zavesenia kolies ADG086280
57,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
BLUE PRINT Rameno zavesenia kolies ADG086280
57,00 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Rameno zavesenia kolies ADG086280 od výrobca BLUE PRINT

FAG Uloženie riadenia 829014910
12,55 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FAG Uloženie riadenia 829014910
12,55 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia 829014910 od výrobca FAG

FEBI BILSTEIN Uloženie riadenia 104366
11,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
FEBI BILSTEIN Uloženie riadenia 104366
11,50 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Uloženie riadenia 104366 od výrobca FEBI BILSTEIN

NRF Chladič plniaceho vzduchu 30373
126,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024
NRF Chladič plniaceho vzduchu 30373
126,40 €
Uvedená cena je platná k 27.03.2024

Chladič plniaceho vzduchu 30373 od výrobca NRF