Gumová vaňa kufra FROGUM - Citroen C4 2010-2018
79,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Gumová vaňa kufra FROGUM - Citroen C4 2010-2018
79,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Gumová vaňa do kufra Frogum - ProlineCestujte komfortne bez ohľadu na dĺžku vašej jazdy a množstvo batožiny. Dokonalá organizácia a bezpečné uloženie kufrov a všetkého, čo potrebujete prepraviť, nebolo nikdy jednoduchšie. Nahliadnite do našej pestrej ponuky praktických doplnkov do áut značky Citroen C4 a vyberte si vane do kufra, textilné autokoberce alebo poťahy presne na mieru vášho vozidla.Gumové vaničky do kufra s organizérom účinne ochránia batožinový priestor vášho auta pred znečistením a poškodením. Povrch vaničky v tvare organizéra pomáha udržiavať poriadok v kufri za každých okolností a celkom bez námahy.Gumové vaničky FROGUM majú zvýšený okraj po celom obvode, interiér kufra je tak chránený pred blatom, snehom, vyliatím tekutín a inými nečistotami.Tvar gumovej vane je vytvorený pomocou 3D laserového skenovania priestoru kufra, vanička tak presne kopíruje tvar kufra daného typu vozidla  a dokonale vyhovuje vášmu vozidlu Citroen C4 2010-2018.Vaňa do kufra je vyrobená z flexibilného, protišmykového a odolného materiálu (kaučuk a polyetylén), ktorý zaručuje dlhú životnosť. Vanička sa jednoducho čistí, je možné ju ľahko vytiahnuť z kufra a opláchnuť prúdom vody. Gumová vanička je navyše jemne parfumovaná vanilkovou vôňou, a tak prekrýva nepríjemný gumový zápach.Vaňa s organizérom do kufra áut značky CitroenAk hľadáte vaňu do kufra, ktorá sa od ostatných odlišuje výnimočným dizajnom, môžeme rad PROLINE určite odporučiť. Tento model vaničky vyniká moderným vzhľadom a komorovým systémom na uloženie drobných predmetov vo vašej Citroen.Vaničky do Citroen C4 na mieruTvar gumovej vane je vytvorený pomocou 3D laserového skenovania priestoru kufra automobilu Citroen C4. Je vyrobená z vysoko kvalitnej gumy TPE. Pre tento materiál je charakteristická vysoká elasticita, pružnosť a vysoká tepelná a chemická odolnosť (odolný voči palivám, mazivám, UV žiareniu a pod.).Výhody vaničky• Vysoký okraj po obvode vane do 4 cm.• Funkcia organizéra na povrchu vaničky.• Jednoduché čistenie vane.• Odolná voči chemikáliám, tekutinám, nečistotám, ale aj psím pazúrom. Nevýhody vaničky• Vyššia cena vane.Kľúčové vlastnosti vane do automobilu Citroen C4 2010-2018● Špeciálny dizajn.● Vanička do kufra s organizérom.● Jednoduchá údržba vane.● Extra vysoký okraj.● Odolný gumoplastový materiál vaničky.● Presne na mieru batožinového priestoru vozidla Citroen C4 2010-2018.Odporúčame pri nákupe vaničkyAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku pre Citroen C4, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť model, ročník a typ karosérie vášho automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu auta.

Jj/Az Autokoberce ŠTANDART - Fiat STILLO 2001-2007
27,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Jj/Az Autokoberce ŠTANDART - Fiat STILLO 2001-2007
27,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Autokoberce ŠTANDARTKvalitné doplnky do auta dokážu spríjemniť šoférovanie za každého počasia. Praktické deflektory, lišty na auto či gumové rohože sú spolu s autokobercami skvelými pomôckami na pohodlnejšiu jazdu a jednoduchým spôsobom, ako si zútulniť interiér vozidla.Autokoberce ŠTANDART sú zhotovované presne na mieru automobilu Fiat STILLO 2001-2007. Vďaka výbornej kvalite používaných materiálov si zachovávajú stály tvar a výborné zvukovo-izolačné vlastnosti. Textilné autokoberce sa skladajú z dvoch vrstiev – vrchnej velúrovej vláknitej časti a spodnej nepriepustnej a protišmykovej časti.Strih autokobercov Fiat na mieruTvary autokobercov sú prispôsobené interiéru Vášho vozidla Fiat. Vďaka výbornej kvalite používaných materiálov dlho držia stály tvar, ktorý dokonale zapadne presne do vášho auta. Tiež sa môžete spoľahnúť na jedinečnú zvukovú izoláciu.Nášľapník  autokobercov do vozidiel Fiat STILLO 2001-2007Všetky naše autokoberce obsahujú štandardne nášľapník. Ide o zosilnený materiál nachádzajúci sa pod pedálmi na strane vodiča. Práve miesto pod pedálmi, kde dochádza k častému pohybu chodidiel, býva z hľadiska kobercov do auta najviac opotrebované. Nášľapník zvyšuje odolnosť autokobercov pre automobily značky Fiat a predlžuje ich životnosť.Rýchle dodanie kobercov do auta značky FiatKoberce ŠTANDART do áut Fiat STILLO 2001-2007 dodáme už do 5 dní od zadania objednávky.Farba autokobercov Fiat STILLO 2001-2007Autokoberce dodávame v čiernej farbe s čiernym obšitím, ktoré dokonale zapadnú do elegantného interiéru vašej Fiat STILLO.Výhody autokobercov ŠTANDART• Na pohľad pôsobia krajšie a estetickejšie ako gumové autorohože.• Výborne absorbujú vodu a roztopený sneh – ani väčšie množstvo vody a roztopeného snehu nepretečie skrz až na dno vozidla.• Bezkonkurenčná cena kobercov Fiat.Nevýhody autokobercov ŠTANDART• Koberce sa ťažšie čistia – pre dôkladné vyčistenie je potrebné ich vytepovať, prípadne silnejšie vydrhnúť.Kľúčové vlastnosti kobercov do áut Fiat● Rýchle dodanie objednávky.● Presný strih kobercov do vozidiel Fiat STILLO.● Čierna farba a čierne obšitie koberčekov.● Overená kvalita autokobercov ŠTANDART.Odporúčame pri nákupe kobercov do áut Fiat STILLOAk si nie ste istí správnym výberom doplnku do vášho automobilu Fiat, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho vozidla. Priložiť môžete tiež fotografiu auta. 

Jj/Az Autokoberce ŠTANDART - Opel INSIGNIA 2009-2016
27,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Jj/Az Autokoberce ŠTANDART - Opel INSIGNIA 2009-2016
27,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Autokoberce ŠTANDARTKvalitné doplnky do auta dokážu spríjemniť šoférovanie za každého počasia. Praktické deflektory, lišty na auto či gumové rohože sú spolu s autokobercami skvelými pomôckami na pohodlnejšiu jazdu a jednoduchým spôsobom, ako si zútulniť interiér vozidla.Autokoberce ŠTANDART sú zhotovované presne na mieru automobilu Opel INSIGNIA 2009-2016. Vďaka výbornej kvalite používaných materiálov si zachovávajú stály tvar a výborné zvukovo-izolačné vlastnosti. Textilné autokoberce sa skladajú z dvoch vrstiev – vrchnej velúrovej vláknitej časti a spodnej nepriepustnej a protišmykovej časti.Strih autokobercov Opel na mieruTvary autokobercov sú prispôsobené interiéru Vášho vozidla Opel. Vďaka výbornej kvalite používaných materiálov dlho držia stály tvar, ktorý dokonale zapadne presne do vášho auta. Tiež sa môžete spoľahnúť na jedinečnú zvukovú izoláciu.Nášľapník  autokobercov do vozidiel Opel INSIGNIA 2009-2016Všetky naše autokoberce obsahujú štandardne nášľapník. Ide o zosilnený materiál nachádzajúci sa pod pedálmi na strane vodiča. Práve miesto pod pedálmi, kde dochádza k častému pohybu chodidiel, býva z hľadiska kobercov do auta najviac opotrebované. Nášľapník zvyšuje odolnosť autokobercov pre automobily značky Opel a predlžuje ich životnosť.Rýchle dodanie kobercov do auta značky OpelKoberce ŠTANDART do áut Opel INSIGNIA 2009-2016 dodáme už do 5 dní od zadania objednávky.Farba autokobercov Opel INSIGNIA 2009-2016Autokoberce dodávame v čiernej farbe s čiernym obšitím, ktoré dokonale zapadnú do elegantného interiéru vašej Opel INSIGNIA.Výhody autokobercov ŠTANDART• Na pohľad pôsobia krajšie a estetickejšie ako gumové autorohože.• Výborne absorbujú vodu a roztopený sneh – ani väčšie množstvo vody a roztopeného snehu nepretečie skrz až na dno vozidla.• Bezkonkurenčná cena kobercov Opel.Nevýhody autokobercov ŠTANDART• Koberce sa ťažšie čistia – pre dôkladné vyčistenie je potrebné ich vytepovať, prípadne silnejšie vydrhnúť.Kľúčové vlastnosti kobercov do áut Opel● Rýchle dodanie objednávky.● Presný strih kobercov do vozidiel Opel INSIGNIA.● Čierna farba a čierne obšitie koberčekov.● Overená kvalita autokobercov ŠTANDART.Odporúčame pri nákupe kobercov do áut Opel INSIGNIAAk si nie ste istí správnym výberom doplnku do vášho automobilu Opel, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho vozidla. Priložiť môžete tiež fotografiu auta. 

Jj/Az Autokoberce ŠTANDART - Škoda OCTAVIA III. 2013-2020
27,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Jj/Az Autokoberce ŠTANDART - Škoda OCTAVIA III. 2013-2020
27,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Autokoberce ŠTANDARTKvalitné doplnky do auta dokážu spríjemniť šoférovanie za každého počasia. Praktické deflektory, lišty na auto či gumové rohože sú spolu s autokobercami skvelými pomôckami na pohodlnejšiu jazdu a jednoduchým spôsobom, ako si zútulniť interiér vozidla.Autokoberce ŠTANDART sú zhotovované presne na mieru automobilu Škoda OCTAVIA III. 2013-2020. Vďaka výbornej kvalite používaných materiálov si zachovávajú stály tvar a výborné zvukovo-izolačné vlastnosti. Textilné autokoberce sa skladajú z dvoch vrstiev – vrchnej velúrovej vláknitej časti a spodnej nepriepustnej a protišmykovej časti.Strih autokobercov Škoda na mieruTvary autokobercov sú prispôsobené interiéru Vášho vozidla Škoda. Vďaka výbornej kvalite používaných materiálov dlho držia stály tvar, ktorý dokonale zapadne presne do vášho auta. Tiež sa môžete spoľahnúť na jedinečnú zvukovú izoláciu.Nášľapník  autokobercov do vozidiel Škoda OCTAVIA III. 2013-2020Všetky naše autokoberce obsahujú štandardne nášľapník. Ide o zosilnený materiál nachádzajúci sa pod pedálmi na strane vodiča. Práve miesto pod pedálmi, kde dochádza k častému pohybu chodidiel, býva z hľadiska kobercov do auta najviac opotrebované. Nášľapník zvyšuje odolnosť autokobercov pre automobily značky Škoda a predlžuje ich životnosť.Rýchle dodanie kobercov do auta značky ŠkodaKoberce ŠTANDART do áut Škoda OCTAVIA III. 2013-2020 dodáme už do 5 dní od zadania objednávky.Farba autokobercov Škoda OCTAVIA III. 2013-2020Autokoberce dodávame v čiernej farbe s čiernym obšitím, ktoré dokonale zapadnú do elegantného interiéru vašej Škoda OCTAVIA III..Výhody autokobercov ŠTANDART• Na pohľad pôsobia krajšie a estetickejšie ako gumové autorohože.• Výborne absorbujú vodu a roztopený sneh – ani väčšie množstvo vody a roztopeného snehu nepretečie skrz až na dno vozidla.• Bezkonkurenčná cena kobercov Škoda.Nevýhody autokobercov ŠTANDART• Koberce sa ťažšie čistia – pre dôkladné vyčistenie je potrebné ich vytepovať, prípadne silnejšie vydrhnúť.Kľúčové vlastnosti kobercov do áut Škoda● Rýchle dodanie objednávky.● Presný strih kobercov do vozidiel Škoda OCTAVIA III..● Čierna farba a čierne obšitie koberčekov.● Overená kvalita autokobercov ŠTANDART.Odporúčame pri nákupe kobercov do áut Škoda OCTAVIA III.Ak si nie ste istí správnym výberom doplnku do vášho automobilu Škoda, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho vozidla. Priložiť môžete tiež fotografiu auta. 

Bridgestone TURANZA T005 285/35 R22 106Y XL AO B-Silent .
339,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Bridgestone TURANZA T005 285/35 R22 106Y XL AO B-Silent .
339,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

COMPASS Sada na opravu defektu pneumatiky
4,39 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
COMPASS Sada na opravu defektu pneumatiky
4,39 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

COMPASS Sada na opravu defektu pneumatiky z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Autonáradie kúpite na Kokiskashop.sk za 4.39 €.Táto sada je vhodná ako pre automobily, tak aj pre motocykle, štvorkolky a ďalšie bezdušové pneumatiky.Návod na použitie:1. Nájdite miesto, kde je pneumatika prepichnutá a odstráňte predmet, ktorý spôsobil porušenie (ak je ešte v pneumatike).2. Do otvoru zasuňte prieťažník (šidlo / vrták), a následne ho preťahujte smerom hore a dole - do doby než bude ľahko prechádzať otvorom - týmto je otvor vyčistený a pripravený.3. Knôt zbavený ochrannej fólie prevlečte otvorom vidlice a naneste naň vulkanizačný roztok.4. Zastrčte vidlicu s nasadeným knôtom do otvoru tak, aby jeho polovica zostala z vonkajšej strany pneu, potom otočte vidlicou o 1/4 a pomaly ju vytiahnite.5. Odrežte zvyšok knôtu čo najbližšie k pneumatike.Upozornenie: Túto súpravu je možné použiť iba na opravy behúňa pneumatiky. Nie je možné použiť na opravy bočníc pneumatiky.Technické údaje:celková hmotnosť sady: 175 gObsah balenia:prieťažník (vrták)vidlica na knôt3x opravný knôtvulkanizačný roztok (12g)

FEBI BILSTEIN Uloženie motora 19904
61,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Uloženie motora 19904
61,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie motora 19904 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 21283
17,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 21283
17,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 21283 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Sada ozubeného remeňa 11222
75,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Sada ozubeného remeňa 11222
75,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada ozubeného remeňa 11222 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Uloženie kĺbového hriadeľa 03899
34,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Uloženie kĺbového hriadeľa 03899
34,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie kĺbového hriadeľa 03899 od výrobca FEBI BILSTEIN

DELPHI Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA2357
22,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
DELPHI Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA2357
22,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA2357 od výrobca DELPHI

SKF Ozubený klinový remeň VKMV5PK1125
8,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SKF Ozubený klinový remeň VKMV5PK1125
8,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Ozubený klinový remeň VKMV5PK1125 od výrobca SKF

SKF Hnací hriadeľ VKJC4594
159,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SKF Hnací hriadeľ VKJC4594
159,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hnací hriadeľ VKJC4594 od výrobca SKF

SKF Hnací hriadeľ VKJC5768
149,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SKF Hnací hriadeľ VKJC5768
149,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hnací hriadeľ VKJC5768 od výrobca SKF

LEMFÖRDER Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 2667403
20,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
LEMFÖRDER Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 2667403
20,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 2667403 od výrobca LEMFÖRDER

CONTITECH Klinový remen AVX13X850
7,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
CONTITECH Klinový remen AVX13X850
7,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Klinový remen AVX13X850 od výrobca CONTITECH

BOSCH Olejový filter F026407025
6,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
BOSCH Olejový filter F026407025
6,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Olejový filter F026407025 od výrobca BOSCH

BOSCH Palivové čerpadlo 0580314165
82,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
BOSCH Palivové čerpadlo 0580314165
82,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Palivové čerpadlo 0580314165 od výrobca BOSCH

BOSCH Palivové čerpadlo 0580464048
130,60 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
BOSCH Palivové čerpadlo 0580464048
130,60 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Palivové čerpadlo 0580464048 od výrobca BOSCH

VICTOR REINZ Tesniaci krúžok vačkového hriadeľa 813365300
11,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
VICTOR REINZ Tesniaci krúžok vačkového hriadeľa 813365300
11,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesniaci krúžok vačkového hriadeľa 813365300 od výrobca VICTOR REINZ

FILTRON Olejový filter OP6321
11,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FILTRON Olejový filter OP6321
11,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Olejový filter OP6321 od výrobca FILTRON

SNR Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa KDP455460
86,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SNR Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa KDP455460
86,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vodné čerpadlo + sada ozubeného remeňa KDP455460 od výrobca SNR

FA1 Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 441-509
4,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FA1 Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 441-509
4,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie, kolektor výfuk. plynov 441-509 od výrobca FA1

ELRING Tesnenie kolena sac. potrubia 834262
3,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ELRING Tesnenie kolena sac. potrubia 834262
3,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie kolena sac. potrubia 834262 od výrobca ELRING

CORTECO Sada tesnení drieku ventilu 19025687
5,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
CORTECO Sada tesnení drieku ventilu 19025687
5,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada tesnení drieku ventilu 19025687 od výrobca CORTECO

GSP Rameno zavesenia kolies S060087
31,60 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
GSP Rameno zavesenia kolies S060087
31,60 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies S060087 od výrobca GSP

GSP Rameno zavesenia kolies S061673
170,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
GSP Rameno zavesenia kolies S061673
170,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies S061673 od výrobca GSP

Výškovo a tuhostne nastaviteľný podvozok - Peugeot, K09V1VN
1 311,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Výškovo a tuhostne nastaviteľný podvozok - Peugeot, K09V1VN
1 311,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Značka vozidla: PeugeotModel: 308Predné horné uloženie: Bez horného uloženiaDôležitá poznámka: Bez horného uloženia

Výškovo a tuhostne nastaviteľný podvozok - Peugeot, K02RMMA
1 704,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Výškovo a tuhostne nastaviteľný podvozok - Peugeot, K02RMMA
1 704,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Značka vozidla: PeugeotModel: 206 (&RC)Predné horné uloženie: Unibalové uloženieZadné horné uloženie: Gumové uloženie alebo bez uloženia

VICTOR REINZ Tesnenie hlavy valcov 613315550
31,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
VICTOR REINZ Tesnenie hlavy valcov 613315550
31,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie hlavy valcov 613315550 od výrobca VICTOR REINZ

VICTOR REINZ Sada tesnení pre zberné výfukové potrubie 113498401
20,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
VICTOR REINZ Sada tesnení pre zberné výfukové potrubie 113498401
20,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada tesnení pre zberné výfukové potrubie 113498401 od výrobca VICTOR REINZ

TEDGUM Uloženie priečneho stabilizátora 00216267
9,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
TEDGUM Uloženie priečneho stabilizátora 00216267
9,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 00216267 od výrobca TEDGUM

MEAT & DORIA Palivová dopravná jednotka 77699E
203,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MEAT & DORIA Palivová dopravná jednotka 77699E
203,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Palivová dopravná jednotka 77699E od výrobca MEAT & DORIA

MANN-FILTER Olejový filter W71912
10,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MANN-FILTER Olejový filter W71912
10,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Olejový filter W71912 od výrobca MANN-FILTER

MASTER-SPORT Uloženie riadenia 26935PCSMS
5,45 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MASTER-SPORT Uloženie riadenia 26935PCSMS
5,45 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie riadenia 26935PCSMS od výrobca MASTER-SPORT

FA1 Tesnenie kolena sac. potrubia 510014
7,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FA1 Tesnenie kolena sac. potrubia 510014
7,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie kolena sac. potrubia 510014 od výrobca FA1

TOPRAN Doraz prepruženia, nápravnica 721802
4,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
TOPRAN Doraz prepruženia, nápravnica 721802
4,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Doraz prepruženia, nápravnica 721802 od výrobca TOPRAN

FAG Uloženie priečneho stabilizátora 819017510
8,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FAG Uloženie priečneho stabilizátora 819017510
8,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 819017510 od výrobca FAG

VICTOR REINZ Tesnenie turbodúchadla 714132800
12,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
VICTOR REINZ Tesnenie turbodúchadla 714132800
12,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie turbodúchadla 714132800 od výrobca VICTOR REINZ

JP GROUP Hadica plniaceho vzduchu 1117701600
10,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
JP GROUP Hadica plniaceho vzduchu 1117701600
10,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hadica plniaceho vzduchu 1117701600 od výrobca JP GROUP

NISSENS Plniace dúchadlo 93238
401,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
NISSENS Plniace dúchadlo 93238
401,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Plniace dúchadlo 93238 od výrobca NISSENS

KAMOKA Tyč/Vzpera stabilizátora 9030255
7,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
KAMOKA Tyč/Vzpera stabilizátora 9030255
7,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Strana montáže: Na zadnej náprave obojstranneTyč/Vzpera: Spojovacia tyčDĺžka [mm]: 245

ELRING Tesniaci krúžok 227620
12,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ELRING Tesniaci krúžok 227620
12,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesniaci krúžok 227620 od výrobca ELRING

Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXMB025
169,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Športové pružiny MTS-Technik - TNGMTSXMB025
169,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Zníženie: 35/35 mmMaximálne zaťaženie na prednej náprave: -Maximálne zaťaženie na zadnej náprave: -

RTS Axiálny čap tiahla riadenia 9209222010
12,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
RTS Axiálny čap tiahla riadenia 9209222010
12,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Axiálny čap tiahla riadenia 9209222010 od výrobca RTS

ASHIKA Uloženie riadenia GOM249
13,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ASHIKA Uloženie riadenia GOM249
13,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie riadenia GOM249 od výrobca ASHIKA

ASHIKA Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 11104417
7,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ASHIKA Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 11104417
7,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 11104417 od výrobca ASHIKA

A.B.S. Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 230724
20,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
A.B.S. Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 230724
20,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 230724 od výrobca A.B.S.

ALCO FILTER Vzduchový filter MD8910
13,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ALCO FILTER Vzduchový filter MD8910
13,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vzduchový filter MD8910 od výrobca ALCO FILTER

DELPHI Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA3178
19,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
DELPHI Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA3178
19,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia TA3178 od výrobca DELPHI

KRAFT AUTOMOTIVE Vzduchový filter 1712540
6,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
KRAFT AUTOMOTIVE Vzduchový filter 1712540
6,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vzduchový filter 1712540 od výrobca KRAFT AUTOMOTIVE

ASHIKA Spojková sada 920KK41
134,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ASHIKA Spojková sada 920KK41
134,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Spojková sada 920KK41 od výrobca ASHIKA

MAXGEAR Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 690515
13,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MAXGEAR Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 690515
13,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 690515 od výrobca MAXGEAR

MAXGEAR Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 540499
24,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MAXGEAR Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 540499
24,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vratná/vodiaca kladka rebrovaného klinového remeňa 540499 od výrobca MAXGEAR

MAXGEAR Stredové ložisko kĺbového hriadeľa 491357
17,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MAXGEAR Stredové ložisko kĺbového hriadeľa 491357
17,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Stredové ložisko kĺbového hriadeľa 491357 od výrobca MAXGEAR

MAXGEAR Uloženie priečneho stabilizátora 400312
6,60 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MAXGEAR Uloženie priečneho stabilizátora 400312
6,60 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 400312 od výrobca MAXGEAR

MAXGEAR Ventil odvetrania kľukovej skrine 170085
35,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MAXGEAR Ventil odvetrania kľukovej skrine 170085
35,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Ventil odvetrania kľukovej skrine 170085 od výrobca MAXGEAR

BLUE PRINT Zvislý/nosný čap ADT38625
18,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
BLUE PRINT Zvislý/nosný čap ADT38625
18,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Zvislý/nosný čap ADT38625 od výrobca BLUE PRINT

BLUE PRINT Klinový remen AD10V960
4,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
BLUE PRINT Klinový remen AD10V960
4,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Klinový remen AD10V960 od výrobca BLUE PRINT

MAHLE ORIGINAL Vzduchový filter LX803
17,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MAHLE ORIGINAL Vzduchový filter LX803
17,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vzduchový filter LX803 od výrobca MAHLE ORIGINAL

FILTRON Vzduchový filter AM441
19,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FILTRON Vzduchový filter AM441
19,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vzduchový filter AM441 od výrobca FILTRON

A.B.S. Uloženie riadenia 270611
3,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
A.B.S. Uloženie riadenia 270611
3,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie riadenia 270611 od výrobca A.B.S.

A.B.S. Ložisko kolesa - opravná sada 200352
32,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
A.B.S. Ložisko kolesa - opravná sada 200352
32,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 200352 od výrobca A.B.S.

INA Napinák rebrovaného klinového remeňa 533008130
71,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
INA Napinák rebrovaného klinového remeňa 533008130
71,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Napinák rebrovaného klinového remeňa 533008130 od výrobca INA

FAG Ložisko kolesa - opravná sada 713678650
49,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FAG Ložisko kolesa - opravná sada 713678650
49,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada 713678650 od výrobca FAG

DENCKERMANN Vzduchový filter A140063
5,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
DENCKERMANN Vzduchový filter A140063
5,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vzduchový filter A140063 od výrobca DENCKERMANN

KAMOKA Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6090
27,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
KAMOKA Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6090
27,30 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6090 od výrobca KAMOKA

BUGIAD Hadica plniaceho vzduchu 84617
100,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
BUGIAD Hadica plniaceho vzduchu 84617
100,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hadica plniaceho vzduchu 84617 od výrobca BUGIAD

MEYLE Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6144980016
42,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MEYLE Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6144980016
42,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada kĺbov hnacieho hriadeľa 6144980016 od výrobca MEYLE

MEYLE Vzduchový filter 16123210014
11,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MEYLE Vzduchový filter 16123210014
11,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Vzduchový filter 16123210014 od výrobca MEYLE

MEYLE Uloženie tela nápravy 11147100013
5,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MEYLE Uloženie tela nápravy 11147100013
5,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie tela nápravy 11147100013 od výrobca MEYLE

MEYLE Sada hydraulického filtra automatickej prevodovky 0140272003
18,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MEYLE Sada hydraulického filtra automatickej prevodovky 0140272003
18,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada hydraulického filtra automatickej prevodovky 0140272003 od výrobca MEYLE

CORTECO Tesniaci krúžok hriadeľa náboja kolesa 19036492B
16,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
CORTECO Tesniaci krúžok hriadeľa náboja kolesa 19036492B
16,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesniaci krúžok hriadeľa náboja kolesa 19036492B od výrobca CORTECO

AJUSA Sada tesnení, Hlava valcov 52228800
118,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
AJUSA Sada tesnení, Hlava valcov 52228800
118,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada tesnení, Hlava valcov 52228800 od výrobca AJUSA

AJUSA Tesnenie kolena sac. potrubia 13115400
6,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
AJUSA Tesnenie kolena sac. potrubia 13115400
6,70 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie kolena sac. potrubia 13115400 od výrobca AJUSA

AJUSA Tesnenie hlavy valcov 10151000
45,05 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
AJUSA Tesnenie hlavy valcov 10151000
45,05 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Tesnenie hlavy valcov 10151000 od výrobca AJUSA

SIDEM Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 53137
15,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SIDEM Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 53137
15,65 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 53137 od výrobca SIDEM

NK Zvislý/nosný čap 5042319
10,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
NK Zvislý/nosný čap 5042319
10,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Zvislý/nosný čap 5042319 od výrobca NK

SNR Ložisko kolesa - opravná sada R17495
49,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SNR Ložisko kolesa - opravná sada R17495
49,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Ložisko kolesa - opravná sada R17495 od výrobca SNR

RTS Zvislý/nosný čap 9317185
12,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
RTS Zvislý/nosný čap 9317185
12,50 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Zvislý/nosný čap 9317185 od výrobca RTS

Autorohože STINGRAY - Opel ASTRA J 2009-2015
46,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
Autorohože STINGRAY - Opel ASTRA J 2009-2015
46,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Gumové autorohože Stingray pre Opel ASTRA J 2009-2015 Gumové autokoberce Stingray pre  majú zvýšený okraj (3cm) po celom obvode a spoľahlivo zabraňujú prenikaniu nečistôt do interiéru automobilu. Od ostatných značiek sa autokoberce Stingray odlišujú predovšetkým povrchom, ktorý má originálny design imitujúci textúru kože.Vaničkové autorohožeZvýšený okraj ocenia vodiči predovšetkým v daždivom jesennom počasí. V zime gumové autokoberce zadržiavajú z topánok roztápajúci sa sneh a na jar počas obľavy chránia pôvodnú podlahu vozidla pred blatom. DizajnJedinečný dizajn rohoží Stingray imitujúci textúru kože.Autorohože bez zápachuRohože sú bez nepríjemného zápachu. Túto skvelú vlastnosť ocení celá posádka automobilu.  Kľúčové vlastnosti rohoží pre Opel ASTRA J 2009-2015Vysoký okraj cca do 3 cm (vaničkový tvar)Nevrhované 3D skenovanímOriginál fixácie (uchytenie) - v rohožiach sú predpripravené originál fixácie na upevneniePrekrytie zadného tunela gumovým kobercom u väčšiny modelov (podľa typu auta, pozrite hlavnú foto)Protišmykové prvky po celej plocheAutorohože s 3D spracovanímVyrobené z kvalitného materiáluOriginálny design imitujúci textúru kožeOdporúčame pri nákupe autorohožíAk si nie ste istí správnym výberom autodoplnku na váš automobil, odporúčame pri nákupe do poznámky k produktu uviesť aj model, ročník a typ karosérie vášho Audi automobilu. Priložiť môžete aj fotografiu vozidla.  

MONROE Axiálny čap tiahla riadenia L10203
15,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MONROE Axiálny čap tiahla riadenia L10203
15,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Axiálny čap tiahla riadenia L10203 od výrobca MONROE

FAG Manžeta riadenia - opravná sada 841016030
6,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FAG Manžeta riadenia - opravná sada 841016030
6,90 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Manžeta riadenia - opravná sada 841016030 od výrobca FAG

TRW Rameno zavesenia kolies JTC1014
84,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
TRW Rameno zavesenia kolies JTC1014
84,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies JTC1014 od výrobca TRW

VAICO Centrálny ventil pre nastavovanie vačkového hriadeľa V10-3846
41,00 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Centrálny ventil pre nastavovanie vačkového hriadeľa V10-3846 od výrobca VAICO

TRISCAN Rameno zavesenia kolies 8500 81505
79,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
TRISCAN Rameno zavesenia kolies 8500 81505
79,85 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies 8500 81505 od výrobca TRISCAN

MEYLE Uloženie priečneho stabilizátora 31-14 615 0000
3,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
MEYLE Uloženie priečneho stabilizátora 31-14 615 0000
3,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 31-14 615 0000 od výrobca MEYLE

CORTECO Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 49399797
13,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
CORTECO Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 49399797
13,80 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 49399797 od výrobca CORTECO

ORIGINAL IMPERIUM Uloženie motora 32188
16,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
ORIGINAL IMPERIUM Uloženie motora 32188
16,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Uloženie motora 32188 od výrobca ORIGINAL IMPERIUM

MEYLE Uloženie priečneho stabilizátora 36146150007
9,30 €
Uvedená cena je platná k 16.04.2024
MEYLE Uloženie priečneho stabilizátora 36146150007
9,30 €
Uvedená cena je platná k 16.04.2024

Uloženie priečneho stabilizátora 36146150007 od výrobca MEYLE

DAYCO Sada ozubeného remeňa KTB563
121,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
DAYCO Sada ozubeného remeňa KTB563
121,25 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Sada ozubeného remeňa KTB563 od výrobca DAYCO

GATES Hadica plniaceho vzduchu 090289
68,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
GATES Hadica plniaceho vzduchu 090289
68,55 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hadica plniaceho vzduchu 090289 od výrobca GATES

SKF Ozubený klinový remeň VKMV4PK765
9,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
SKF Ozubený klinový remeň VKMV4PK765
9,40 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Ozubený klinový remeň VKMV4PK765 od výrobca SKF

HENGST FILTER Olejový filter H24W04
12,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
HENGST FILTER Olejový filter H24W04
12,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Olejový filter H24W04 od výrobca HENGST FILTER

TOPRAN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 104153
7,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
TOPRAN Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 104153
7,10 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Hlava/čap spojovacej tyče riadenia 104153 od výrobca TOPRAN

NRF Chladič plniaceho vzduchu 30413
97,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
NRF Chladič plniaceho vzduchu 30413
97,35 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Chladič plniaceho vzduchu 30413 od výrobca NRF

FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 21425
65,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 21425
65,20 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies 21425 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 22801
44,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 22801
44,15 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies 22801 od výrobca FEBI BILSTEIN

FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 37068
61,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024
FEBI BILSTEIN Rameno zavesenia kolies 37068
61,75 €
Uvedená cena je platná k 19.04.2024

Rameno zavesenia kolies 37068 od výrobca FEBI BILSTEIN